Yazılıma giriş için kaynak tavsiyesi

Sıfırdan başlayıp orta seviyeye gelebilmen 10 seneni alır. O da yarıda bırakmazsan.

Arkadaşımız profesyonel bir şekilde öğrenmeye çabalamıyor. İngilizce şart diyorsunuz ama yazılım mühendisliği mezunu olup hala İngilizce konuşamayan yüzlerce kişi var. Bir şeyi kavrayabilmek için dil önemli ama dikkat ve gözlem de bir o kadar önemli.

Aslında hepsine baktım ama benim onlardan farkım var.
1(Kaynak olarak her turlu şey olur kitap video PDF vb her şey)
2 (ben temel atacağım Visual Studio dahi kullanmayı temelden öğreneceğim ama Visual Studio kullanımıni bilmiyorum ve öğrenecek kaynak bulamadim)
Teşekkürler nazikçe anlattığınız icin.

Son düzenleme:
Haklısınız ama ben profesyonel öğrenmek istemiyorum diye bir ibare görmedim.Yani bu ilerde devam edeceğini varsayarak söyledim ve istemese bile küçücük programda bile çok abuk subuk hatalar çıkabiliyor bunları çözmek için yinede İngilizce şart gibime geliyor.

Mezun olanlarada sözüm yok sonrasında iş bulamadık diye gezinecekler üzgünüm ama devrimizde İngilizce şart(İyi bir hayat için) ve yine dikkat ve gözleme katılıyorum.

O zaman size tavsiyem kesinlikle BTK Akademideki C# kursunu izleyin ister istemez kullanırken öğreniyorsunuz Engin Demiroğ çok güzel şekilde anlatıyor.

Programlamacı olmak için İngilizce kesinlikle şarttır. (Siber güvenlik uzmanlığı okuyorum.)

İngilizce ogrenebilecegim kaynak Udemy olur öğrenme stili olur kitap olur fark etmez ücretli ücretsiz
Ücretsiz olursa daha iyi olur
Destek olan zamanini ayırıp yorum yazan herkese teşekkürler.
Yazılım Mühendisliği yolu üzerinden gidicem nasipse

Tavsiyem, Türkçe altyazılı film izle. Pratiğe döktüğün zaman daha hızlı öğrenebilirsin. Onun dışında Youtube'da İngilizce ile alakalı bolca kaynak var.

Hobi olarak yapacaksan, takil kafana gore. Ilgilendigin alanlar icin ugras gelecek icin degil. Okulunu okuyunca ogrenirsin gerisini.

Önce akış diyagramlarının mantığını kavramalısınız. Ondan sonra C# başlangıç videoları ile devam edebilirsiniz. Zamanla kendinizi geliştirirseniz ilerleyebilirsiniz. Kaynak olarak Udemy ve YouTube dan faydalanabilirsiniz.

Son düzenleme:
Hocam o zaman Scratch arkadaş için daha iyi olmazmı?Kodların yapısı akışı vb bunları öğrenerek daha rahat bu yolda ilerleyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…