riLke
Decapat
Daha fazla
Oyunla hiç işim olmadığı ve olmayacağı için bakmamıştım. Faydası olur derseniz bakarım tabii.Hep çalışma bilgisayarlarına bakmışsınız, acaba biraz oyuncu tipi laptop modellerine mi baksanız?
Bir üstte de yazdığım gibi oyunla pek alakam yok. Hatta o kadar yok ki bu örneklerdeki bilgisayarların zorlanacağı bir oyun oynamam imkânsıza yakın. Model tavsiyesi alabilirim zahmet olmazsa. Hepsine bakacağım.Hocam sana şöyle söyleyim. Yazılım işi için bir bilgisayarda en önemli iki parça işlemci ve ramdir. Bunları göz önünde tutarak kıyaslama yapmanı tavsiye ederim. Eğer ben oyunda oynamak istiyorum diyorsan o zaman işin içine ekran kartı çok daha dahil olduğu için biraz daha bütçeni artırmanı tavsiye ederim. Eğer öyle hard oyunlar oynamıyorum dersen seni yazılım için aldığın bilgisayarda götürür. İstersen bir kaç model tavsiye de bulunabilirim.
Çok teşekkürler, inceleyeceğim.ACER Nitro 5 An515-57 Intel Core I5 11400h 16gb 512gb Ssd Rtx 3060 Freedos 15.6" Nh.qewey.002 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL tam bütçe belirtmemissiniz 15civarina çıktığıniz için bunu atiyorum.