Daha fazla
Scratch'den başla sonra C++ gerisi gelir.
Lua, JavaScript ya da C# öğrenmelisiniz FiveM için. Ancak en çok Lua kullanılır. FiveM'da telefon vb. işler yapacaksanız HTML, CSS vb. diller de öğrenmeniz gerekir.FiveM gibi oyunlarda script yazmak istiyorum hangi dili öğrenmeliyim peki?
Şaka mısınız? C++'ın üst seviye bir programlama dili olduğunun farkında mısınız? Siz sakın tavsiye vermeyin bu konuda.C veya C++.
Dillerin hangi alanlarda kullanıldığını araştırın. Ona göre bir seçim yapın ama başlangıç için uygun olup olmadığına da dikkat edin. Önerim C# veya Python.Merhaba arkadaşlar küçüklüğümden beri yazılıma merakım vardır bu aralar öğrenmek istiyorum fakat hangi dile nereden başlayacağımı ne yapacağımı bilmiyorum. Fikri olan arkadaşlar tavsiye verebilir mi?
Şaka mısınız? C++'ın üst seviye bir programlama dili olduğunun farkında mısınız? Siz sakın tavsiye vermeyin bu konuda.
Dillerin hangi alanlarda kullanıldığını araştırın. Ona göre bir seçim yapın ama başlangıç için uygun olup olmadığına da dikkat edin. Önerim C# veya Python.
Hocam C ve C++'ın üst seviye dil olduğunu düşünüyosanız, sizi hemen makale okumaya davet ediyorum. Ve mümkünse format attırın beyninize.![]()
Önce .bat komut dosyası ile başla. Sonra Python veya HTML ile devam et.
Arkadaş C# ile karıştırdı sanırım.
Yapamayın gözünüzü seveyim ya. Bilginiz yok öneri sunuyorsunuz.C'den başlayın sonra sırasıyla C++,HTML, JavaScript öğrenin daha kolay olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.