Yazılıma hangi dilden başlamalıyım?

Şaka mısınız? C++'ın üst seviye bir programlama dili olduğunun farkında mısınız? Siz sakın tavsiye vermeyin bu konuda.
Merhaba arkadaşlar küçüklüğümden beri yazılıma merakım vardır bu aralar öğrenmek istiyorum fakat hangi dile nereden başlayacağımı ne yapacağımı bilmiyorum. Fikri olan arkadaşlar tavsiye verebilir mi?
Dillerin hangi alanlarda kullanıldığını araştırın. Ona göre bir seçim yapın ama başlangıç için uygun olup olmadığına da dikkat edin. Önerim C# veya Python.

Şaka mısınız? C++'ın üst seviye bir programlama dili olduğunun farkında mısınız? Siz sakın tavsiye vermeyin bu konuda.

Dillerin hangi alanlarda kullanıldığını araştırın. Ona göre bir seçim yapın ama başlangıç için uygun olup olmadığına da dikkat edin. Önerim C# veya Python.

Hocam C ve C++'ın üst seviye dil olduğunu düşünüyosanız, sizi hemen makale okumaya davet ediyorum. Ve mümkünse format attırın beyninize. :)

C'den başlayın sonra sırasıyla C++,HTML, JavaScript öğrenin daha kolay olur.

Önce .bat komut dosyası ile başla. Sonra Python veya HTML ile devam et.

Arkadaş C# ile karıştırdı sanırım.
C'den başlayın sonra sırasıyla C++,HTML, JavaScript öğrenin daha kolay olur.
Yapamayın gözünüzü seveyim ya. Bilginiz yok öneri sunuyorsunuz.
Şundan başla sonra şuna geç ondan sonra şuna. Bu nedir abi? Adamlar sanki yemek öneriyor? Şu yemegi ye üstüne şu tatlıyı da ye ohhh.

Amaca uygun bir dil seç ve başka bir şeye geçme.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı