6 627056 Centipat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 1.216 Çözümler 3 16 Eylül 2023 #11 Size önerim İngilizce bilmiyorsanız ilk İngilizce öğrenin.
5 533388 Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 4.463 Makaleler 2 Çözümler 54 16 Eylül 2023 #12 627056 dedi: Size önerim İngilizce bilmiyorsanız ilk İngilizce öğrenin. Genişletmek için tıkla... En önemli şeyi arkadaş yazmış.
627056 dedi: Size önerim İngilizce bilmiyorsanız ilk İngilizce öğrenin. Genişletmek için tıkla... En önemli şeyi arkadaş yazmış.
Koishi Komeiji Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.334 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #13 ahmet_kıran dedi: Size önerim C öğrenin. Veya HTML CSS. HTML CSS çok ama çok kolay o kadar kolay ki yazılım dili bile sayılmıyor. C de 30 civarı keyword var yani çok zorlanmazsınız. Ama C'yi öğretcek adam yok Türkiye'de dersleri yok YouTube'da. HTML ve CSS de vardır bir şekilde öğrenirsiniz. Genişletmek için tıkla... HTML ve CSS çok ilgimi çekmiyor HTML ile sadece web sitesi CSS ile sadece tema gibi şeyler yazılıyor diye biliyorum. 627056 dedi: Size önerim İngilizce bilmiyorsanız ilk İngilizce öğrenin. Genişletmek için tıkla... İngilizcem iyi hocam hatta şu an lise 3 dil bölümünde okuyorum.
ahmet_kıran dedi: Size önerim C öğrenin. Veya HTML CSS. HTML CSS çok ama çok kolay o kadar kolay ki yazılım dili bile sayılmıyor. C de 30 civarı keyword var yani çok zorlanmazsınız. Ama C'yi öğretcek adam yok Türkiye'de dersleri yok YouTube'da. HTML ve CSS de vardır bir şekilde öğrenirsiniz. Genişletmek için tıkla... HTML ve CSS çok ilgimi çekmiyor HTML ile sadece web sitesi CSS ile sadece tema gibi şeyler yazılıyor diye biliyorum. 627056 dedi: Size önerim İngilizce bilmiyorsanız ilk İngilizce öğrenin. Genişletmek için tıkla... İngilizcem iyi hocam hatta şu an lise 3 dil bölümünde okuyorum.
6 627056 Centipat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 1.216 Çözümler 3 16 Eylül 2023 #14 Koishi Komeiji dedi: HTML ve CSS çok ilgimi çekmiyor HTML ile sadece web sitesi CSS ile sadece tema gibi şeyler yazılıyor diye biliyorum. İngilizcem iyi hocam hatta şu an lise 3 dil bölümünde okuyorum. Genişletmek için tıkla... Yabancı kaynaklardan çalışmanı öneririm hem kapsamlı hem ücretsiz çok fazla ingilizce kaynak var.
Koishi Komeiji dedi: HTML ve CSS çok ilgimi çekmiyor HTML ile sadece web sitesi CSS ile sadece tema gibi şeyler yazılıyor diye biliyorum. İngilizcem iyi hocam hatta şu an lise 3 dil bölümünde okuyorum. Genişletmek için tıkla... Yabancı kaynaklardan çalışmanı öneririm hem kapsamlı hem ücretsiz çok fazla ingilizce kaynak var.
ahmet_kıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 1.990 Çözümler 7 Yer Türkiye 16 Eylül 2023 #15 Koishi Komeiji dedi: HTML ve CSS çok ilgimi çekmiyor HTML ile sadece web sitesi CSS ile sadece tema gibi şeyler yazılıyor diye biliyorum. İngilizcem iyi hocam hatta şu an lise 3 dil bölümünde okuyorum. Genişletmek için tıkla... Sayısal okusaydınız masaüstü uygulaması falan yapın diyeceğim de HTML CSS falan öğrenmeniz daha iyi olur bence.
Koishi Komeiji dedi: HTML ve CSS çok ilgimi çekmiyor HTML ile sadece web sitesi CSS ile sadece tema gibi şeyler yazılıyor diye biliyorum. İngilizcem iyi hocam hatta şu an lise 3 dil bölümünde okuyorum. Genişletmek için tıkla... Sayısal okusaydınız masaüstü uygulaması falan yapın diyeceğim de HTML CSS falan öğrenmeniz daha iyi olur bence.
Koishi Komeiji Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.334 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #16 ahmet_kıran dedi: Sayısal okusaydınız masaüstü uygulaması falan yapın diyeceğim de HTML CSS falan öğrenmeniz daha iyi olur bence. Genişletmek için tıkla... Yok hocam sayısalım tam anlamıyla rezalet ama ingilizcem iyi.
ahmet_kıran dedi: Sayısal okusaydınız masaüstü uygulaması falan yapın diyeceğim de HTML CSS falan öğrenmeniz daha iyi olur bence. Genişletmek için tıkla... Yok hocam sayısalım tam anlamıyla rezalet ama ingilizcem iyi.
K kaan.w Megapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.422 Çözümler 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #17 Apple tarafında uygulama geliştirebilirsiniz ilgi alanınıza bakarak. Swift dili ve SwiftUI gibi araçları öğrenebilirsiniz.
Apple tarafında uygulama geliştirebilirsiniz ilgi alanınıza bakarak. Swift dili ve SwiftUI gibi araçları öğrenebilirsiniz.
bellsia Kilopat Katılım 20 Temmuz 2018 Mesajlar 195 Yer United Kingdom 17 Eylül 2023 #18 Java language examples. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Eylül 2023