Yazılıma nasıl başlanır?

Bende öyle düşünüyorum. Peki YouTube'dan izleyerek te öğrenilir mi? Yoksa kurs şart mı?
Youtube da başlangıç için çok güzel içerikler var onları kullan. İlerisi için de ingilizce öğrenmen gerek çünkü iş derinleştikçe türkçe kaynak bulmak imkansız hale geliyor.

YouTube'da başlangıç için çok güzel içerikler var onları kullan. İlerisi için de İngilizce öğrenmen gerek çünkü iş derinleştikçe Türkçe kaynak bulmak imkansız hale geliyor.

Yaşıtlarıma göre İngilizce kelime hazinem geniş gramerim çok iyi olmasa da. Tabii bu ingilizceyle olmaz geliştirmem lazım

Zaten TR'de muhendislik egitimi veren 5-10 tane okul var, onlarin da mezunlari sorunsuz is buluyor hatta bulusmak istesen arkadaslarinla bulusamiyorsun, %80 i yurt disinda.
O okulların verdiği eğitim yurtdışındaki normal bir üniversiteye eşdeğer ama bizim ülkemizdekilere göre ilk 10 a giriyor. Eğitim sistemi cidden berbat.

Istediğin dil ile başlayabilirsin ama şuan pek zorlanma algoritma ve programlama mantığını öğren temel herhangi bir dili öğren ama derslerine de çalış. Üniye girdikten sonra devam edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…