Yazılıma nasıl girilmeli?

Derste klavye mi öğretiyorlar? Hocam sen kendine bir hedef koy okula bile gitme evden çalış.
Daha giriş dersi olduğu için normal karşıladım. Sadece bilgisayarın elemanlarını öğretiyor. Onun dışında da bir sürü şey anlattı da ben atladım biraz. Sınavdan önce 1 gün baksam ezberleyebileceğim şeyler.
Linux gerekli olur büyük ihtimalle, kendi kendine linux temellerini öğrenebilirsin, ayrıca yoksa ingilizceyi geliştirebilirsin.
İngilizce konusunda hiç endişem yok. Ben ingilizceden başka bir şey eklemeyi düşünüyorum aslında.

Daha giriş dersi olduğu için normal karşıladım. Sadece bilgisayarın elemanlarını öğretiyor. Onun dışında da bir sürü şey anlattı da ben atladım biraz. Sınavdan önce 1 gün baksam ezberleyebileceğim şeyler.

İngilizce konusunda hiç endişem yok. Ben ingilizceden başka bir şey eklemeyi düşünüyorum aslında.
Okulu hafife alma, öyle bir ileri matematik dersleri olacak ki sınıfın yarısı kalacak, yapacağın en büyük hata son gün çalışmaktır ve alttan ders alman yani dersten kalıp tekrar seneye o dersi alman seni sıkıntıya sokacaktır.

Linux cidden gerekli oluyor mu? Bu işi yapan bir tanıdığımla konuşurken sadece Windows'ta yapabileceğin şeyler var demişti. Dual boot yaparım yaparsam da sadece merakımdan.

Linux gerekli değil, sadece windows ile ilerleyebilirsiniz tabii ki ancak bu sizi sadece windows programcısı yapar. Bilgisayar bilimlerinin temellerini öğrenmek ve diğer birçok alanda ilerlemek için Linux kullanmanız önerilir.

Bununla birlikte İngilizceniz yeterli değilse, okuduğunuzu rahatlıkla anlayacak kadar öğrenmenizi ve çalışmanızı öneririm. Kod yazmadan önce kendinize yapacağınız en iyi iyilik bu olacaktır. Yazılım ile ilgili bir şeyler yapacaksanız İngilizce olmazsa olmaz.

Bunun dışındaki görüşlerimi web sayfasında yazdım. Oradan fikir alabilirsiniz.

Teşekkür ederim ingilizcem gayet iyi.
Okulu hafife alma, öyle bir ileri matematik dersleri olacak ki sınıfın yarısı kalacak, yapacağın en büyük hata son gün çalışmaktır ve alttan ders alman yani dersten kalıp tekrar seneye o dersi alman seni sıkıntıya sokacaktır.
Şu an lise konuları işlendiği için öyle dedim yoksa ilerisini ben de biliyorum evet.

Harvardın CS50 kursunu alabilirsiniz. Ücretsiz bir şekilde CS50x 2024 buradan kursu elde edebilirsiniz. Öncelikle CS50x sonra ise Web veya Ai kursunu almayı öneririm . Başarılar!

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı