Syropy
Decapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Casper Excalibur G770
Intel Core I5-12450h / 8x2 3200mHz Ram / Rtx 3050 4GB / 512GB SSD / 144hz
- Meslek
- Grafik Tasarımcı / Yazılım Mühendisi
Önce kodlamanın temel mantığını kavraman gerekli python çok basit ve işlevsel bir dil bu yüzden tercihin bu yönden olmalı. Pythonla proje geliştirirken başlarda çok bişey yapmıyorsun gibi gelecek gerçekten de python tek başına çok sıkıcı. Yazılım bu kadar değil python kütüphanelerini öğrenip kullanman gerekecek bazı projelerinde. Bunları da yaptıktan sonra hangi alana yönelmek istiyorsan ona göre kendine bir yol haritası çiz. Ben pythondan sonra webe girişmiştim çok keyifli oluyor öğrenme aşaması sıkıcı olacak fakat sabret. Son olarak her şeyi aklına kazıyıp ezberlemen gerekli değil pythonda unutmazsın genelde ama js c gibi dillerde bazı şeyleri unutabilirsin bunlar normal şeyler o an açıp w3 schools gibi sitelerden destek alarak projene devam edeceksin. Ben bunu ilk yaşadığımda düzgün öğrenemediğimi düşünmüştüm sana da tecrubemi aktarmak istedim.Yazılıma başlama kararı aldım fakat önce hangi dilden başlayacağım konusunda yardıma ihtiyacım var. Hem ilk dil hem de hangi kanaldan destek alabileceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim.