Yazılıma nereden başlamalıyım?

Slytherinli

Kilopat
Okulda biraz Python görmüştüm geçen yıl onun dışında hiçbir bilgim yok. Mesela 2D oyun yapmak istiyorum hangi oyun motorunu kullanmalıyım, hangi yazılım dilini öğrenmeliyim, nasıl öğrenirim, hangi videoları izlemeliyim?

YouTube, arama butonu ‘yazılım öğreniyorum 1' yaz başla.(!) önce tam olarak ne yapmak istediğini biraz araştır. 2 D oyun mu, araştır sitelerde 2D oyun nasıl yapılır hangi programlarla yapılır. Ardından gir ve şu program nasıl kullanılır nasıl öğrenilir?

Unity ile çok kodlamaya bulaşmadan 2-3D oyun yapabilirsin eğer tek amacın oyun yapmaksa.

Bakın merakınız gerçekten çok güzel ama sıkılmadınız mı böyle konular açmaktan? Abartısız söylüyorum Forumlarda aynı konu başlığıyla 200 den fazla konu gördüm. Araştırın ya araştırın. Çok popüler bir konu zaten bütün sorularını yazmışsın hazıra konacaksın. Sadece google a bu konu başlığını yazsan bile sadece Türkçe yüzlerce kaynak bulacaksın. Bu kadar hazıra konmayın artık

Herkesin en çok araştırdığı soru. Çoğu kişi python diyor diğer yarısı csharp ile başla diyor.
Bırak hazıra konsun. Demek ki istediği cevabı bulamamış.

Forumu araştırarak başlayabilirsiniz

Şuna bir bak.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…