Yazılıma nereden başlamalıyım?

Ata Gunluk

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. İlerideki hayalim yazılım mühendisi olmak ve ben küçük küçük atılımlarda bulunmaya çalışıyorum geleceğim için. Örnek vermek olursak Apple'ın geliştirdiği Playgrounds uygulamasında çalışmaya başladım. Fakat daha önceden hiç eğitim almadığım için zorlanıyorum ve nereden başlayacağımı bilemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler

Virüs yazmaya başlayarak ama kimseye atmayın.

Sadece virüs değil de uygulama tema tasarımları ama kimseye satmaya kalkmayın telif olayı başınızı ağrıtır

Yazılıma ben Pascal ile başlamıştım başlangıç için iyi bir dil bence veya C# console uygulamaları yaparak başlayabilirsin.

Unity 3D ile Oyun'da yapabilirsin oda C# gerektiriyor ve çok basit modeleme için Adobe fuse falan kullanabilirisi.

Herhangi bir programlamaya giriş eğitim serisini izleyerek başlayabilirsiniz.

Virüs yazmaya başlayarak ama kimseye atmayın.

Ekonomi uzmanı olmak için de sahte para basmaya başlayın ama kimseye vermeyin.

Elinden geldiği kadar programlama dilleri öğrenmeye çalış. C# ile başlayıp ardından Python veya C++ öğrenirsen çok rahat bir kariyer sahibi olursun. Tavsiyem BTK Akademi'de profesyonel eğitimleri var oradan videoları izle çok rahat bir şekilde öğrenirsin. Bir yazılımcı olarak söylüyorum doğru yoldasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…