Yazılıma nereden başlanılmalı?

Bir de daha liseye gitmiyorsan önerim hazırlık olan liseye git. Hem haftada 20 saat İngilizce görürsün hem Python öğrenirsin.

İngilizce seviyesi ne kadar olmalı? A1,
A2, B1, B2, C1, C2 gibi soruyorum.
Saygılar.

HTML ve CSS yazılım dili değildir. JavaScript ise bir script dilidir.

Arkadaş başlamayı düşünüyorum dediği için öyle söyledim artı olarak.
JavaScript şu anda bir programlama dili olarak geçmekte ve çoğu platformda uygulama geliştirilebiliyor.

A2, B1, b2, C1, C2 gibi soruyorum.
Saygılar.

İngilizce bilmek zorunda değilsin fakat Türkçe kaynaklar sınırlı ve bana göre yetersiz. Başlangıçta Türkçe kaynaklar kullanılabilir fakat İngilizce kaynaklar sana başka bir boyut açar.

A2, B1, b2, C1, C2 gibi soruyorum.
Saygılar.

Ya ben tam olarak öyle açıklayamam ama İngilizce bir video izlediğin zaman rahatça anlaman ve daha önemli aldığın hatayı, yapmak istediğin şeyi gidip başkalarına düzgünce açıklayabilmen gerekiyor.
Örnek olarak bu videoları rahat rahat anlaman gerekiyor. Çünkü bir yandan izleyip bir yandan kod yazacaksın, eğer bu sürece bir de "bu kelime neydi?" Diye sık sık çeviri kullanmak girerse süreç uzar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Not: Videoyu öylesine attım gidip vue öğrenin diye değil .

Üniversite'yi kazanır ve Yazılım mühendisliği okursun. Gerisi hikâye.

Video izleyerek programlama öğrenebilmiş kimse yok. Sadece birilerinin videosunu izlemiş olursun ve o kişiye reklam geliri kazandırmış olursun.
Ama izleme demiyorum. İzle ve gör, bir işe yaramadığını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…