Yazılıma nereden başlanmalı?

FAT1HIYY3

Decapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Zaten başlıktan anladığınız gibi yazılıma başlamak istiyorum. Önceden birkaç şey öğrenmiştim fakat böyle gidemez diye düşündüm. Web programlamaya başlamak istiyorum ama dandik siteler yerine modern ve işe yarayan bir site yapmak istiyorum. Tabii sadece site ile yetinmem illa oyun programlamaya başlarım ama kendi imkanlarımla yapmak istiyorum.

• RAM: DDR4 4 GB 2133MHz.
  • Hard disk: Toshiba 1TB.
  • Ekran kartı: NVIDIA GeForce MX130.
  • İşlemci: Intel(r) Core(tm) i3-7020U CPU @ 2.30 GHz (7th gen)

İmkanlarım böyle malum yazılıma niye başladığım.

Adobe Dreamweaver'a bakabilirsin. İlerleyen zamanlarda da ASP.NET'e de yönelebilirsin.
Hocam kısaca sormak istediğim ilk önce hangi kodlama dillerinden başlarsam daha iyi olur ben bu konulardan çok iyi bilmiyorum yani YouTube'a güvenmek istiyorum ama bazıları daha çok nasıl konuşmamız gerektiğini öğretiyorlar gibi

Sistem çok kötü değil dilersen WordPress üzerinden profesyonel bir site yapabilirsin. Ama programlama dili olarak temel olarak HTML bundan sonra JavaScript'ya da PHP'ye geçebilirsin. Ama çok uğraşman gerekir. İlk olarak ne üzerine çalışmalar yapacağına karar vermelisin.

Sistem çok kötü değil dilersen WordPress üzerinden profesyonel bir site yapabilirsin. Ama programlama dili olarak temel olarak HTML bundan sonra JavaScript'ya da PHP'ye geçebilirsin.
PHP kodlama için hangi programları önerirsiniz araştırdığımda herkes bi editör indiriyor PHP için özel olarak

Website ve bazı programlar yapmak istiyorum mesela CCleaner gibi işe yarar uygulamalar. (o kadar değil ama yani Mem Reduct gibi uygulamalar diyelim RAM temizliği yapan falan) başka planım olacağını sanmam. Editör'de buldum notepad++ diye alıştım bile şimdiden

Website ve bazı programlar yapmak istiyorum mesela CCleaner gibi işe yarar uygulamalar. (o kadar değil ama yani Mem Reduct gibi uygulamalar diyelim RAM temizliği yapan falan) başka planım olacağını sanmam.

O zaman web tabanlı çok fazla işinize yaramaz.

Mesela ben olsam aşığada verdiğim editörlerden birini kullanırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…