Yazılıma nereden başlanmalı?

Eneswqe

Picopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 7500F

Asus A620M-K

Gskill Ripjaws S5 16GB DDR5 6000Mhz CL36

PowerColor Reaper RX9060XT 16G-A 16GB 128Bit GDDR6

Kingston NV3 1TB PCIe 4.0 NVMe 6000/4000

XPG Lander 500 650W 80+ 4x120mm Rainbow Kasa Siyah

FSP NC5 120mm Siyah ARGB Kule Tipi Soğutucu
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar, hayalim hep güzel bir oyun yapmak ve bu da zor bir şey sizce. Yazılımda hangi alana yönelmeliyim? Oyun mu, uygulamalar mı? Tavsiyelerinizi beklerim. Oyunda bilgisayar için, uygulamada mobil için yapmak isterim.

Bana göre şimdilik Python öğren. Okul ile beraber gitmez bu olay. Üniversite okuyan da iş bulamıyor ama okulunu okumadan hiçbir şey yapamazsın. Derslerini aksatma.

Seneye YKS çalışmaya başlayacağım. Şu anlık hobi olarak ne tavsiye edersin? Unity ile C# nasıl olur?

Meslek olacaksa okulunu okuyarak başlanır. Kaçıncı sınıftasınız? Ona göre belki bir şeyler önerebilirim size.

10.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben oyunla başladım, direkt uygulama ya da web geliştirme yapmaya başlarsan büyük ihtimalle sıkılıp bırakırsın. GMOD, Roblox veya FiveM oynuyorsan Lua öğrenmeye çalış, basit ve zevkli bir dildir.

Yukarıda saydığım oyunları oynamıyorsan LÖVE2D ile Lua kullanarak güzel oyunlar yapabilirsin, basitliği ile bilinir ama Steam'de çok satan ve LÖVE2D ile yapılmış bazı oyunlar var.

Ben oyunla başladım, direkt uygulama ya da web geliştirme yapmaya başlarsan büyük ihtimalle sıkılıp bırakırsın. GMOD, Roblox veya FiveM oynuyorsan Lua öğrenmeye çalış, basit ve zevkli bir dildir.

Yukarıda saydığım oyunları oynamıyorsan LÖVE2D ile Lua kullanarak güzel oyunlar yapabilirsin, basitliği ile bilinir ama Steam'de çok satan ve LÖVE2D ile yapılmış bazı oyunlar var.

Web geliştirme ve Discord Botları ile uğraşyordum zevkliydi sonradan sıktı. Web geliştirmeciliği.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı