Açıkça yazılım ile neredeyse bilgim 0. Yazılıma hangi dilden başlamam lazım? YouTube, Udemy gibi yerlerde hangi kurslar bana en iyi şekilde yardımcı olur?
Yardımlarınızı bekliyorum.
Açıkça yazılım ile neredeyse bilgim 0. yazılıma hangi dilden başlamam lazım? YouTube, Udemy gibi yerlerde hangi kurslar bana en iyi şekilde yardımcı olur?
Yardımlarınızı bekliyorum.
Unreal Engine ile oyun yapacaksanız C++, Unity ile yapacaksanız C# öğrenmeniz gerek. Site içinse HTML, CSS, Javascript benzeri diller öğrenmeniz gerekli.
Site yapmak için:
Udemy, 213.000 kurstan daha fazlasının ve 57 milyon üzerinde öğrencinin yer aldığı online eğitim ve öğretim platformudur. Programlama, pazarlama, veri bilimi ve daha fazlası hakkında eğitim alabilirsiniz.
Unreal Engine ile oyun yapacaksanız C++, Unity ile yapacaksanız C# öğrenmeniz gerek. Site içinse HTML, CSS, Javascript benzeri diller öğrenmeniz gerekli.
Site yapmak için:
Udemy, 213.000 kurstan daha fazlasının ve 57 milyon üzerinde öğrencinin yer aldığı online eğitim ve öğretim platformudur. Programlama, pazarlama, veri bilimi ve daha fazlası hakkında eğitim alabilirsiniz.