Merhaba arkadaşlar.
Açıkça yazılım ile neredeyse bilgim 0. yazılıma hangi dilden başlamam lazım? YouTube, Udemy gibi yerlerde hangi kurslar bana en iyi şekilde yardımcı olur?
Yardımlarınızı bekliyorum.
Site ve oyun öncelikli diyebilirim.Ne yapmak istiyorsun? Mobil uygulama mı? Eğer öyleyse IOS mu Android mi? Oyun mu? Site mi?
Site ve oyun öncelikli diyebilirim.
Unreal Engine ile oyun yapacaksanız C++, Unity ile yapacaksanız C# öğrenmeniz gerek. Site içinse HTML, CSS, Javascript benzeri diller öğrenmeniz gerekli.Site ve oyun öncelikli diyebilirim.
Çok teşekkür ederim.Unreal Engine ile oyun yapacaksanız C++, Unity ile yapacaksanız C# öğrenmeniz gerek. Site içinse HTML, CSS, Javascript benzeri diller öğrenmeniz gerekli.
Site yapmak için:
![]()
Sıfırdan İleri Seviyeye Komple PHP ile Web Geliştirme 2023
PHP Web programlama öğrenerek öğrendiklerimizi uygulayıp PHP ile gerçek bir e-ticaret projesi geliştiriyoruz.(PDO+MySQL)www.udemy.com
Oyun yapmak için Unreal Engine:![]()
Komple Uygulamalı Web Geliştirme Eğitimi
Sıfırdan ileri seviyeye 'Web Geliştirme': Html,Css,Sass, Flexbox,Grid,Bootstrap,Javascript,Angular,Firebase,Asp.Net Corewww.udemy.com
Oyun yapmak için Unity:![]()
Unreal Engine 4: Kapsamlı Projeler Üzerinden Oyun Geliştirme
Platform üzerindeki -tüm diğer diller de dahil- en kapsamlı UE4 oyun geliştirme eğitimi: Üstelik baştan sona Türkçe!www.udemy.com
![]()
Online Kurslar - İstediğiniz Her Şeyi Kendi Programınıza Göre Öğrenin | Udemy
Udemy, 213.000 kurstan daha fazlasının ve 57 milyon üzerinde öğrencinin yer aldığı online eğitim ve öğretim platformudur. Programlama, pazarlama, veri bilimi ve daha fazlası hakkında eğitim alabilirsiniz.www.udemy.com
Ben sadece oyun için değil program geliştirme,site tasarımı için yazılım öğrenmek istiyorum.Oyun için neden yazılım öğreniyorsunuz ki? Oyun motorlarının eğitimleri daha kolay görünüyor.
Oyun yapmak isteyenler neden yazılım öğrenmek istiyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.