Yazılıma ve dillere nereden başlanmalı?

Öncelikle hangi işi yapmak istediğine karar vermen lazım: Web tasarım mı, oyun programlama mı, veritabanı mı yoksa başka alanda mı... Oturup şu yazıyı okuyabilirsin.
Oyun diye düşünüyorum bide şu dönemlerde animelerde olan vrmmo şeyleri çıkarsa çok fena olur
Algoritma ve akış şeması gibi şeyleri nereden öğrenebilirim? Veritabanı gibi şeyler öğrenmek oyun geliştirmek için gerekli mi?
Öncelikle algoritma ögrenmeniz gerek,eger biliyorsanız ben c# ile başladım açıkçası çok da zor bir dil degildi benim ögrendiklerim
Algoritma gibi şeyleri bilmiyorum. Yani sıfırdan.

Son düzenleme:
Dediğim gibi Codecademy'i deneyin. Pişman olmazsınız. Hem ücretsiz hem de telefon uygulaması bile var.

Önce kararlı olmalısın. Bazıları algoritma mantığını öğren diyor bazıları İngilizce o kısmını tam bilmiyorum. Birde alanını seçtikten sonra iyi öğrenen birisiysen mesela alanın oyun yapmak C++ öğreneceksin diyelim, direk C++ başlayın. Eğer öyle değilse öğrenmek için biraz fazla çaba gösteriyorsanız orasını bilmiyorum.

Dediğim gibi Codecademy'i deneyin. Pişman olmazsınız. Hem ücretsiz hem de telefon uygulaması bile var.
Değerlendireceğim.
Teşekkür ederim,söylediklerinizi değerlendireceğim.

İki günde bir aynı başlık açılıyor, açılmış diğer başlıkları okumaktan başlayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…