Bu aralar çok görüyorum "X diline başlayacağım kitap önerir misiniz?" diye soranları.
Arkadaşlar günümüz şartlarında yazılım kitapları yeterli değil
Kitaba vereceğiniz parayı Udemy üzerinden kurslara verseniz çok daha fazlasını öğrenirsiniz.
Kurs arayıp hangi kursların iyi olduğunu bilmiyorsanız bana veya diğer anlayan hocalarımıza sorabilirsiniz.
Yazılıma nasıl başlanır diye konu açıyorlar her gün Bunun yerine 1000'e yakın "Yazılıma nasıl başlanır?" konularına bakmanızı tavsiye ederim. Baktıktan sonra aradığınız şeyi bulamazsanız konu açabilirsiniz.
Kod paylaşırken fotoğraf atanlar yeni sürüme geçmişler. Artık telefon kamerası ile çekip atıyorlar
Bu aralar çok görüyorum. "X diline başlayacağım kitap önerir misiniz?" diye soranları.
Arkadaşlar günümüz şartlarında yazılım kitapları yeterli değil
Kitaba vereceğiniz parayı Udemy üzerinden kurslara verseniz çok daha fazlasını öğrenirsiniz.
Kurs arayıp hangi kursların iyi olduğunu bilmiyorsanız bana veya diğer anlayan hocalarımıza sorabilirsiniz.
Yazılıma nasıl başlanır diye konu açıyorlar her gün Bunun yerine 1000'e yakın "Yazılıma nasıl başlanır?" konularına bakmanızı tavsiye ederim. Batkıktan sonra aradığınız şeyi bulamazsanız konu açabilirsiniz.
Kod paylaşırken fotoğraf atanlar yeni sürüme geçmişler. Artık telefon kamerası ile çekip atıyorlar
Hatta eğer İngilizce biliyorlarsa bir sürü ücretsiz kursa da erişebilirler hocam, hatta ben yazılım dilinden önce algoritma ve veri yapıları ondan da önce İngilizce öğrenmeleri gerektiğini savunuyorum.
Çok seçenek var, freelance piyasası çok büyük bir piyasa. Yani hemen para kazanamazsınız. Fakat en basit yol freelance. Evet, ama kendinizi geliştirirseniz şirketlerde bir pozisyon sahibi olabilirsiniz ve sandığınızdan büyük paralar dönüyor