Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu aralar çok görüyorum. "X diline başlayacağım kitap önerir misiniz?" diye soranları.
Arkadaşlar günümüz şartlarında yazılım kitapları yeterli değil
Kitaba vereceğiniz parayı Udemy üzerinden kurslara verseniz çok daha fazlasını öğrenirsiniz.
Kurs arayıp hangi kursların iyi olduğunu bilmiyorsanız bana veya diğer anlayan hocalarımıza sorabilirsiniz.
Yazılıma nasıl başlanır diye konu açıyorlar her gün Bunun yerine 1000'e yakın "Yazılıma nasıl başlanır?" konularına bakmanızı tavsiye ederim. Batkıktan sonra aradığınız şeyi bulamazsanız konu açabilirsiniz.
Kod paylaşırken fotoğraf atanlar yeni sürüme geçmişler. Artık telefon kamerası ile çekip atıyorlar
İleride yazılım ile ilgili bir kariyer yapmak istiyorum. Fakat üniversitede yazılımla alakalı bölüm okumayacağım. Üniversite sürecinde kendimi geliştirdikten sonra başka bir bölüm okumuş olsam bile bu alanda iş bulabilir miyim?
İleride yazılım ile ilgili bir kariyer yapmak istiyorum. Fakat üniversitede yazılımla alakalı bölüm okumayacağım. Üniversite sürecinde kendimi geliştirdikten sonra başka bir bölüm okumuş olsam bile bu alanda iş bulabilir miyim?
Çok seçenek var, freelance piyasası çok büyük bir piyasa. Yani hemen para kazanamazsınız. Fakat en basit yol freelance. Evet, ama kendinizi geliştirirseniz şirketlerde bir pozisyon sahibi olabilirsiniz ve sandığınızdan büyük paralar dönüyor
Web tasarımı kazanç açısından tavsiye etmem. Ama kolaydır. Oyun ise kazançlıdır ama zordur. Sen önce neye daha eğilimli olduğunu öğren ona göre bir düşünce geliştir. Ayrıca oyun için unity indirebilirsin tamamen ücretsiz. Ayrıca websitesi için adobe Dreamweaver kullanabilirsin.