Hocam retail tam olarak nedir ben bu işlerden tam anlamıyorum ama
Jetlisans üzerinden aldığımda MAK gelmişti değişim sağladılar.Hayır değil. Bizzat ben dolandırıldım. Destekle iletişime geçmek imkansız. Retail söyleyip MAK göndermeleri hatta OEM'bile Retail göndermeyi başaran bir firma. Dediğim gibi müşteri desteğine ulaşamazsınız çok ulaşmayı denerseniz de hesabınızı silerler. Normalde kolay kolay bir firmaya dolandırıcı demem ama benim başıma gelmese söylemezdim.
Çözüldü: Yazılımbudur.com siparişim teslim edilmedi
Technopat Sosyal'de birkaç konu gördüm güvenilir diyordunuz. Ancak 19.04.2021 tarihinde saat 17:30'da vermiş olduğum sipariş henüz bana iletilmedi. Sipariş etmiş olduğum ürün; https://www.yazilimbudur.com/office-2016-pro-plus-suresiz-dijital-lisans-anahtari-key-32ve64-bit-pmu81www.technopat.net
Eğer müşteri hizmetleri diye bir kavram olmadığı için sitede değiştirecek kişide yok. Yazılımbudur için diyorum tabii.Jetlisans üzerinden aldığımda MAK gelmişti değişim sağladılar.
Eğer müşteri hizmetleri diye bir kavram olmadığı için sitede değiştirecek kişide yok. Yazılımbudur için diyorum tabii.
1 hafta önce jetlisansdan aldım herhangi bir sıkıntı yaşamadım tekte kullandım ve çalıştı yazılımbudurdan daha önce aldığımda çalışmamıştı uğraştırmıştı biraz jetlisansda daha ucuz oradan alabilirsiniz.
Retail key ile örneğin bilgisayar değişirseniz o bilgisayarda kullanabilirsiniz fakat OEM key anakarta gömülür yani kullandığınız bilgisayarda kalır bence Retail alın hem daha ucuz. MAK keylere sakın bulaşmayın.
Jetlisans üzerinden aldığımda MAK gelmişti değişim sağladılar.
Tamamdır teşekkürler
Hocam jetlisansta Retail dediğiniz keyin linkini atabilir misiniz?
Ben bu yaz LGS'ye gireceğim yazın sınav sonucuna göre bilgisayar alacağım inşallah iyi bir okul kazanırım da bilgisayar alabilirim böylece kendimi motive ediyorum PC alacağım diye
Windows 11 Pro Lisans Key - JetLisans
Ömür Boyu Tam Lisans ve tüm güncellemeleri alır. 32 ve 64 bit uyumludur. Lisans anahtarınız(key) 7/24 1 dakika içerisinde sistem tarafından mail adresinize gönderilmektedir. Ayrıca “Hesabım-> Siparişlerim” sekmesinden satın aldığınız lisansları anında görüntüleyebilirsiniz.jetlisans.com
Hocam sizce güvenilir mi bir düşünün, key doğru çıkabilir ama kaçak olduğuna emin olabilirsiniz.
Hocam yazdık ya zaten önceki mesajları okuyabilirsiniz.Teşekkürler hocam bu sitede sorun yaşayan var mı? Sanırım bu site diğerinden daha güvenilir