Yazılımbudur lisansı crackten farkı nedir?

Hocam ePtt avmden kaldırılmış galiba ürün anahtarları.
Aynen her zaman koymuyorlar oraya sanırım. Ben en son 9 TL'ye Win 10 Pro almıştım oradan ve hala aktif şekilde kullanıyorum. Sitesinden de alabilirsin. Hatta ofis artı Windows gibi paketleri de var indirimli. İhtiyacın varsa onlar da güzel olabiliyor. İncele mutlaka.

Aynen her zaman koymuyorlar oraya sanırım. Ben en son 9 TL'ye Win 10 Pro almıştım oradan ve hala aktif şekilde kullanıyorum. Sitesinden de alabilirsin. Hatta ofis artı Windows gibi paketleri de var indirimli. İhtiyacın varsa onlar da güzel olabiliyor. İncele mutlaka.
Yazılımbudur sitesinden alıyorum hocam o halde, ilginiz için çok teşekkür ederim.

Bir arkadaşım Yazılımbudur sitesinden key aldı ve aktivasyon yaptı. Hiçbir sıkıntı yaşamadı. Hatta ilk olarak aktif ettiğinde anahtar MAK idi. Format atıp tekrar yüklediğinde retail oldu. Açıkçası bunu anlayamadım ama sorunsuz bir şekilde kullanıyor. Bilginize.

O keyler orjinal. Orjinal olmasa keyler kabul edilmez merak etme. Crack dediğin şey direkt Windows'un yapısıyla oynamak oluyor.
Hocam bende pek sevmiyorum crack işini, fakat mecbur kaldım daha önce sorun yaşadım ve 2 kere lisansım bir zaman sonra kullanılamadı. Şimdi yeniden alacağım bakalım sorun yaşamam umarım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı