Yazılımbudur'dan alınan Windows 10 Pro lisansının MAK çıkması

• Konuyu başlatan Rolfy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 2.713

Rolfy

Megapat
Yer
Onun kalbi...
Bugün yani 19.03.2020 tarihinde Yazılımbudur'dan Windows 10 Pro lisansını 50 lira ücretle satın aldım. Etkinleştirmede sıkıntı çıkmadı fakat lisans türü MAK.
Adsız.png

Aynı lisansı başkasına da satmışlar. Alacaklara tavsiyem bu siteden alışveriş yapmamaları. Kendilerine mail attım lisansımı OEM ve veya RETAIL olarak değiştirirlerse konuyu güncelleyeceğim fakat bir kere güven sorunu yaşandığını zaman gerisinin bir önemi kalmıyor. Bir diğer olarak MAK lisans sıkıntı çıkartır mı ? Ben güvenliğim için 50 liradan vazgeçerim ve bilgisayarıma format atarak tekrar etkin olmayarak kullanabilirim. Şimdiden teşekkürler cevaplar için.

mak nedir birde bu pencereye nerden ulaşabilirim ben almadım da merak ettim şimdiden sağol
MAK birçok bilgisayara aynı lisansın girilmesini sağlayan bir lisans türüdür. Aynı anda 1000 kadar bilgisayara bile aynı lisans girilebilir MAK lisans sayesinde. Bu pencereye ise cmd'ye şu kodu girerek ulaşabilirsin:
Kod:
slmgr -dli

Benimkide MAK çıktı ama OEM diye EPTT den almıştım. Ne olabilir en fazla böyle devam ederse?

CMD ye slmgr -dli yaz.
bende kmsclient çıktı dostum
MAK birçok bilgisayara aynı lisansın girilmesini sağlayan bir lisans türüdür. Aynı anda 1000 kadar bilgisayara bile aynı lisans girilebilir MAK lisans sayesinde. Bu pencereye ise cmd'ye şu kodu girerek ulaşabilirsin:
Kod:
slmgr -dli
Dostum çok sağol açıklama için bende kmsclient çıktı

Şimdi baktım benimki de böyle. Ne olacak ki :D Aylardır kullanıyorum. Hem keyin nasıl bir güvenlik açığı olabilir ki?
Not: 9 TL'ye almıştım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı