Yazılımbudur'dan Windows 10 Key alınır mı?

1) CMD programını yönetici olarak açıyoruz.

2) açılan penceremize tırnak olmadan "cscript slmgr. Vbs" yazıyoruz ve boşluk bırakıp /ipk yazıyoruz.
Yani böyle olacak:
"Cscript slmgr. Vbs /ipk"
Bunu yazdıktan sonra hemen "enter" tuşuna basmıyoruz.

3) bilgisayarımızın Windows sürümünün ne olduğunu öğrendikten sonra bu kodlardan uygun olanı seçiyoruz.
Windows sürümünü öğrenmek için bu bilgisayarıma sağ tıklayıp özelliklere tıklayın, orada yazar.

Home: TX9XD-98N7v-6WMQ6-BX7FG-H8Q99

Home n: 3KHY7-WNT83-dgqkr-F7HPR-844bm

Home (country specific): Pvmjn-6dfy6-9ccp6-7BKTT-D3wvr

Home (Single Language): 7HNRX-D7KGG-3K4rq-4wpj4-ytdfh

Professional: W269n-wfgwx-YVC9B-4J6C9-T83gx

Professional n: MH37W-N47XK-V7XM9-C7227-gcqg9

Enterprise: Nppr9-fwdcx-D2C8J-H872K-2yt43

Enterprise n: DpH2V-ttnvb-4x9Q3-TJR4h-khjw4

Education: NW6C2-qmpvw-D7kkk-3gkt6-vcfb2

Education n: 2wH4N-8QGBV-H22JP-CT43Q-mdwwj

Enterprise 2015 LTSB: Wnmtr-4C88C-JK8YV-HQ7T2-76df9

Enterprise 2015 LTSB n: 2F77b-tnfgy-69QQF-B8YKP-D69tj

Enterprise 2016 LTSB: Dcphk-nfmtc-H88mj-pfhpy-QJ4bj

Enterprise 2016 LTSB n: Qffdn-grt3p-vkwwx-X7T3R-8B639

4) uygun olanı seçtikten sonra CMD'ye yapıştırıyoruz.
Professional olanı örnek verirsem -tırnak olmadan yazın- böyle olacak:
"Cscript slmgr. Vbs /ipk W269n-wfgwx-YVC9B-4J6C9-T83gx"

5) en son anahtarınızı yapıştırdıktan sonra "enter" tuşuna basın ve ardından tırnak olmadan bunu yazıp "enter" tuşuna basın:
"Cscript slmgr. Vbs /skms KMS. Lotro. CC"

6) son olarak tırnak olmadan bu kodu yazın ve "enter" tuşuna basın:
"Cscript slmgr. Vbs /ato"

Windows'umu bunu yaparak aktifleştirdim her formatta sıfırlanıyor ama tekrar yapabilirsin. Altı aydır kullanıyorum sıkıntı olmadı.

Windows 10 Pro Dijital Lisans Anahtarı bu nasıldır bu kadar konuşmanın üstüne garip gidecek .
Fikirlerinizi söylediğiniz ve zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Key almakla almamak arasında kaldım ama sanırım alacağım. Neden alacağım bilmiyorum ama sanırım windows deneme sürümü olursa performans kaybı ve bilgisayara zararı olmasından korkuyorum.

Son düzenleme:

Bu şekilde bilgisayarı KMSpico'nun sunucularına bağlamış oluyorsunuz, etkinleşir ama arka planda o sunucu ne yapıyor bilemezsiniz en basitinden izlenme botu olursunuz ruhunuz duymaz, konuya dönecek olursak;

OEM, Retail ve MAK adı verilen dijital lisans Key'ler satıyorlar, MAK Key'e denk gelirseniz ileride etkinleştirmeniz geçersiz olabilir, Microsoft'tan almadığınız sürece bunlara para vermenizi önermem çünkü ücretsiz dijital lisans edinebilirsiniz;

OEM veya RETAIL türünde Key olduğundan emin olduktan sonra alabilirsiniz ama almanızı tavsiye etmem üstte açıkladım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…