Yazılımbudur'dan Windows 10 Pro almak

lProfessoRl

Hectopat
Arkadaşlar merhaba,

Atacağım 2 farklı link arasındaki farklar neler? Birine bayağı yorum atılmış.

Lisans Key dediği OEM Key'dir. Windows'u etkinleştir ibaresinin gitmesini sağlar. Öbürünü bilmiyorum.
Öyle bir şey değil, OEM keyler Windowsu orijinal hale getiriyor ve makineyi kalıcı olarak aktifleştiriyor, tüm windows uygulamalarına tam erişim sunuyor ve destek alabiliyorsun, yanlış bilgi vermeyelim.

Öyle bir şey değil, OEM Key'ler Windows'u orijinal hale getiriyor ve makineyi kalıcı olarak aktifleştiriyor, tüm Windows uygulamalarına tam erişim sunuyor ve destek alabiliyorsun, yanlış bilgi vermeyelim.

Ama bu Key'ler sızdırma olduğu için Micrsoft'un iptal etme durumu söz konusu. Ömür boyu sayılmaz. 2K aldığın orijinal Key gibi olmaz.

Ama bu Key'ler sızdırma olduğu için Micrsoft'un iptal etme durumu söz konusu. Ömür boyu sayılmaz. 2K aldığın orijinal Key gibi olmaz.
1.5 Yılı aşkın süredir kullanıyorum, bir problem yaşamadım evet legal olduğunu belirtmedim ancak 15TL nerde 2000 TL nerede, sadece arkadaşın verdiği bilginin hatalı olduğunu belirttim.

Yazılım Budur'dan almayın. Çoğunlukla kullanılmış veya MAK Key gönderiyorlar.

Ama OEM Key'ler tek seferlik değil mi? Kullanan başka bir bilgisayarda kullanılmıyor. Kullanılmışsa girilen Key geçersiz olur diye düşünüyorum hatta yaşayanlar var canlı destekten yardımcı olup yenisini gönderiyorlarmış.

Arkadaşlar merhaba,

Atacağım 2 farklı link arasındaki farklar neler? Birine bayağı yorum atılmış.

29.90 olanindan ben aldim sonuc asagida guvenebilirsiniz sikinti yok.

Dosya Ekleri

• IMG_20201110_223648~2.jpg
    IMG_20201110_223648~2.jpg
    370 KB · Görüntüleme: 72
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı