Yazilimbudur.com Windows 10 , microsoft office ürünleri Ve işletim sistemi yazılımlarının tedarikçisi . Aynı zamanda Bilgisayar OEM ürün tedarikçisidir.
Yazilimbudur.com Windows 10 , microsoft office ürünleri Ve işletim sistemi yazılımlarının tedarikçisi . Aynı zamanda Bilgisayar OEM ürün tedarikçisidir.
Öyle bir şey değil, OEM keyler Windowsu orijinal hale getiriyor ve makineyi kalıcı olarak aktifleştiriyor, tüm windows uygulamalarına tam erişim sunuyor ve destek alabiliyorsun, yanlış bilgi vermeyelim.
Öyle bir şey değil, OEM Key'ler Windows'u orijinal hale getiriyor ve makineyi kalıcı olarak aktifleştiriyor, tüm Windows uygulamalarına tam erişim sunuyor ve destek alabiliyorsun, yanlış bilgi vermeyelim.
1.5 Yılı aşkın süredir kullanıyorum, bir problem yaşamadım evet legal olduğunu belirtmedim ancak 15TL nerde 2000 TL nerede, sadece arkadaşın verdiği bilginin hatalı olduğunu belirttim.
Ama OEM Key'ler tek seferlik değil mi? Kullanan başka bir bilgisayarda kullanılmıyor. Kullanılmışsa girilen Key geçersiz olur diye düşünüyorum hatta yaşayanlar var canlı destekten yardımcı olup yenisini gönderiyorlarmış.