Yazilimbudur.com Windows 10 , microsoft office ürünleri Ve işletim sistemi yazılımlarının tedarikçisi . Aynı zamanda Bilgisayar OEM ürün tedarikçisidir.
Yazilimbudur.com Windows 10 , microsoft office ürünleri Ve işletim sistemi yazılımlarının tedarikçisi . Aynı zamanda Bilgisayar OEM ürün tedarikçisidir.
Sürümler arasındaki farkı biliyorum Home ile Pro arasındakini fakat attığım linktekiler ikisi de Pro ama ne farkı var birinde daha çok yorum atılmış muhtemelen daha çok satılmış diye düşünüyorum. Ne farkı var?
Ama OEM Key'ler tek seferlik değil mi? Kullanan başka bir bilgisayarda kullanılmıyor. Kullanılmışsa girilen Key geçersiz olur diye düşünüyorum hatta yaşayanlar var canlı destekten yardımcı olup yenisini gönderiyorlarmış.
Daha uygun siteler de var, daha güvenilir olanlar var. Ben bu siteden alışveriş yapmadım, lazımbana üzerinden satın aldım ve bu zamana kadar da bir problem yaşamadım.
Ama OEM Key'ler tek seferlik değil mi? Kullanan başka bir bilgisayarda kullanılmıyor. Kullanılmışsa girilen Key geçersiz olur diye düşünüyorum hatta yaşayanlar var canlı destekten yardımcı olup yenisini gönderiyorlarmış.