Yazılımcı dizüstünde hangi OS seçmeli?

Hangi işletim sistemi?

• Windows 10 Home(Ücret ödeyerek)

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    23
  • Anket kapandı .

glaitaht

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Merhabalar, yeni bir dizüstü bilgisayar alacağım. FreeDOS geleceği için lisans arayışına girdim. Üniversitemin sunduğu Azure öğrenim lisansını kullanma şansım var fakat bunlar arkada çokca işlem barındıran sürümler, irrite olduğum için en mantıklı seçeneği bilemedim. Güvenilir bir yer bulamadığım için retail/OEM Key almaya da sıcak bakamıyorum.

Genelde yazılımda kullanacağım fakat oyun da oynuyorum, o yüzden Linux koymadım ankete. Sizce hangisini tercih etmeliyim ve neden?

Bence Pro kurun bazı ek özellikleri işe yarar bence. Bunun dışında Windows 10 Pro ile daha çok verim alabilirsin alacağın notebook iyi ise.

N hakkında internet de pek bilgi yok bu hangi sürümün değiştirilmiş hali acaba?

Linux için bir disk daha almam gerekiyor, depolaması az olacak bir süre, iki işletim sistemine yetmez. Daha sonra düşünebilirim.
Karşılaştırmalarda Windows 10 Pro ile Home arasındaki farklar yazılımcı için fark yaratacak tarzda değil, neden kimse N önermiyor acaba?
@Recep Baltaş @Ali Güngör

Son düzenleme:
Bu siteden Pro için lisans alabilirsiniz. Fazla oyun oynayan biri değilseniz 500GB bir SSD yetecektir.

Arkadaş Retail veya OEM Key almak istemiyormuş ama bene de aktifleştirmeden kullanmak verimsizliğe neden olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…