Yazılımcı için laptop önerileri

umtkas

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Donanım konusunu takip etmediğim için ne nedir ne işe yarar hangi işlemci modeli iyidir gibi konularda bilgi sahibi değilim. Yazılım geliştiriciyim eski masaüstü bilgisyarım artık yetmiyor bende eski bilgisayarımı ubuntu veya pardusa çevirip günlük rutin işlerde kullanacağım bunun ynaında yazılım geliştirmek içinde bir laptop a ihtiyacım var bu yüzden önerilerinizi bekliyorum. Ayrıca lütfen desktop için donanım önerisinde bulunmayın eğitimimden doalyı üniversitede de kullanabilmek için laptop istiyorum.
mevcut harcayabilecegim maximum miktar 3000 lira. windows karşıtıyım ancak hiçbir mağaza freedos satmıyor internetten alışverişe de güvenmediğim için sizden genel olarak freedos olmak üzere iyi laptop önerileri bekliyorum...

Takip ettiğim ancak oyun bilgisayarı oldugunu öğrendiğim bir cihaz var ayrıca onun hakkındada yorumlarınızı bekliyorum.

Lonovo y510p 16gb Ram 4gb G.K 8B SSD

Lenovo y510p kullanıcısıyım. Kasasının tasarımından kaynaklandığını düşündüğüm ele sıcak gelme sorunu var, mesela hard disk'in üstüne koyduğumda elimi klavye kullanırken ısınmış gibi hissediyorum fakat harddiskin sıcaklığı 45 derecelerde takılıyor. Bunun haricinde performans olarak sizi memnun edeceğini düşünüyorum. Vatandan 2499TL'ye almıştım indirimle.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı