Yazılımcı olmak için okumak şart mı?

Sertifika konusunda BTKAkademinin sertifikasında Mustafa Varank'ın imzası var.
Ülkeme faydam olsun diye bir şeyler yapmaya çalışıyorum fakat piyasadaki iş ilanlarına bakınca bir kahkaha geliyor, o yüzden Türkiye'de bir iş bulamazsam yurt dışına gitmek istiyorum.

Tamamen aynı fikirdeyim.

Bal gibi de olursun, freelancer dene. (işler şu ara biraz kesat) Eğer doğru eğitim alırsan ve ortaya güzel projeler koyarsan, kısaca özgeçmişini sağlam yapabilirsen üniversite okuyandan daha iyi bir işe girebilirsin yada serbest çalışıp ondan çok daha fazla iş yapabilirsin. Önemli olan neyi ne kadar bildiğin değil, bildiğini ne kadar kullanabildiğindir. Mantık yürütmek bu işin en temel öğesi zaten. Sen yinede üniversite kazanmaya çalış, elinde diploma varsa mehti olduğunu zannediyorlar ülkede.

Peki şuan üniversite bitirmiş olsam ve yazılımı biliyor olsam, bana iş yok mudur ?

İşler kesat derken, bir şeyler öğrendikten sonra ortada kalmak istemem.

Peki şuan üniversite bitirmiş olsam ve yazılımı biliyor olsam, bana iş yok mudur ?

İşler kesat derken, bir şeyler öğrendikten sonra ortada kalmak istemem.
Bilene ve uygulayabilene iş çok, ama mezunlar bile kaliteli iş sunamıyor bazen. Onlardan olma çok çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…