Yazılımcı olmanın baştan sona bir rehberi yok mu?

PrPredatorr

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Konya
Sorumu başlıkta da belirttim çok hevesim olan ama yıllardır aptal gibi başlamadığım yazılım öğrenmeye başladım ders çalışan bir dipimdir ama keşke hayalimede zaman ayırsaymışım çünkü ülkenin eğitim sisteminden hayaller iyi yaz kursu açılmış C++ öğretiyorlarmış çok fazla bilgisayar bilgim var ve forumda çok yardımcı olduğum olmuştur ama geçenlerde bu yaz kursuna gidip bilgisayarım bsini bilmeyenlerin otonom robot yaptığını görünce tamam dedim.
Neyse!
Konumuza dönelim C dili öğrenmeye şu arkadaştan başladım:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ama bu arkadaşın son dersine baktığımda sadece komut satırında yazmayı öğrettiğini gördüm bu C dilinin en azından baştan sona bir rehberi yok mu yoksa teker teker mi gitmem gerek ne kadar hızda gideyim günde kaç saat.

Ve arkadaşlar 1 günde 3. videoya geldim çok az geldi bana ne yapayım.

C ile mi başlayacaksın?

Yok şu an HTML CSS geçtim ilk önce web tasarlamayı öğrenmek istiyorum sonra oyun tasarımı bu ikisin bana yeter oyun tasarımı içinde C++ öğreneceğim ama internetten baktığımda en fazla konsola soru cevap kodları yazıyorlar yaklaşık 15 dakikalık 60 dersi bunun için seyretmem dedim kendi kendime açıkçası ama çok istiyorum kaçan birsi değilim çalışır yaparım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı