Yazılımcılık bitti mi?

Merhaba arkadaşlar, 14 yaşındayım lise 1'e gidiyorum ticaret meslekte bilişim bölümündeyim. İstediğim bir bölüm bu bölümde ilerlemek istiyorum internette bazı forum sayfalarında ve çevremde insanlar yazılım bitti artık diyor. 3-4 seneye kadar bitti artık okuma bu bölümü diyor. Yapay zeka yerini aldı diyor, böyle söylentiler duydukça moralim bozuluyor ve hevesim gidiyor. Ben ise ilerlemek istiyorum bilişimden babamda yazın 3 ay tatilde yazılım kurslarına göndermeyi planlıyorum. Gelişip sertifika almam için. Sizce sizin görüşleriniz nedir? Kafama takıldı bu konu 2 haftadır şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Anlamadım dediğinizden bir şey kusura bakmayın.
Ben size gündemden anlatayım konuyu siz öyle anlayın. Enes batur neden ünlü oldu? cevabı basit. O zamanlar YT daha türkiyeye yeni gelmişti ve insanlar ne bulsa izliyordu, o zamanlarda kanal açan çoğu kişinin en az 1-5 milyon arası abonesi var. İçerik açlığından dolayı ve yoksulluktan insanlar onu ünlü etti. Şimdi piyasa ihtiyacı olan kadar youtuber doldu, artık yeni açılan YT kanalları tutmuyor. Demek istediğim şu ki; piyasada talebin arzı yeteri kadar karşılandı, artık onların yerine onlar gidene kadar ihtiyaç yok demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…