Yazılımda hangi dille neler yapılır?

Kendinizi geliştirip bazı Javascript frameworklerinde gelişebilirsiniz. Ben Vue.js ve TailwindCSS öğrenmiştim.

Oyun için C#,C++ uygundur. Web için HTML, CSS, JS, PHP, Python kullanabilirsin. Genel olarak masaüstü uygulamalar için C#,C++,Java, Python öneririm. Android için Java, Kotlin. iOS için Swift. macOS için objective-C öneririm. Şu an aklımda olanlar aklınızda bir alan varsa ona göre öğrenmeniz için kaynak atabilirim.
Not: Eğer bir yanlışım varsa kusura bakmayın.

İyi çalışmalar dilerim.

Peki mesela oyun için C# ogrenecegim. bunu oyun odakli mi ogrenmem lazım yoksa direk C# dersi alsam yeterli mi?

Peki mesela oyun için C# ogrenecegim. Bunu oyun odakli mi ogrenmem lazım yoksa direk C# dersi alsam yeterli mi?

Hangi oyun motorunu öğrenmek istiyorsanız onun dersini almanız lazım. Mesela Unity için C# değil Unity dersi lazım. Unreal için C++ değil Unreal dersi lazım. Ben mesela Unity için öğreniyorum ama C# la programlar geliştirmekde güzel geldiği için ikisini de öğrendim. Sen istersen sadece oyun öğrenebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…