Ne olduğuna bağlı. Binlerce satırlık koddaki hatayı(syntax değilse [ki syntax'ı bile binlerce satırda bulamıyorlar]) bulamaz. Çok az satır varsa kendini geliştirmen için önermem. Ortalama projede abartılmazsa olabilir.Merhaba arkadaşlar ben sanki hatalara yapay zekadan bakarken sanki araştırıp bulmam gerekiyormuş gibi oluyor. Siz bu durum hakkında ne düşünüorsunuz?
Ben hata oldugunda GitHub, Stack Overflow'dan bakıyorum. AI çözümleri yetersiz bence, forum çözümleri daha iyi.
AI göre değişir bence ChatGPT bayağı kötü DeepSeek iyi çözüm üretiyor, adını unuttum bir tanesi iyi tasarım yapıyor vs.
AI Studio Gemini kullanıyorum genelde. Copilot'ta da GPT var. DeepSeek'i goygoy icin kullanıyordum.
Gemini Visual Studio ile çalışıyor galba artık onu denemedim daha muhtemelen iyidir Gemini hepsinin ortasında iş yapıyordu orta tasarım orta kalite kodlar vs, ben boltdan sistem yapıp satmıştım farklı dosyalar için iyi, okul projesinde DeepSeek iyi iş çıkardı bayağı uzun kodlar veriyordu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.