Yazılımda kaynaklara bakmadan nasıl iyi seviyeye gelinir?

melihbeyys

Zeptopat
Daha fazla  
Ben MESEM öğrencisiyim ve yazılımda bir kaynaktan bir şey bakmadan nasıl çok iyi olabilirim ve ders konusunda da hiç iyi değilim. Hayatım boyunca hiç ders çalışmadım daha doğrusu bilmiyorum. Diyeceğim neye çalışmalıyım? Neler önerirsiniz ne yapmalıyım? Deneyimli abilerimi cevaplamasını rica ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herhangi bir kaynağa başvurmadan nasıl iyi bir seviyeye gelmeyi umuyorsunuz ki? Bir yerlerden illaki destek alacaksınız.
Konu başlığını doğru anladıysam eğer yukarıdaki bu açıklamaya eklenebilecek herhangi bir şey görmüyorum. Fakat nasıl bir kariyer hedeflediğinizi ve nasıl bir stratejik yol izleyeceğinizi merak ediyorum. Spesifik olarak detaylandırmanız faydalı olabilir.

Kendime aşırı deneyimli diyemesemde, deneyimli diyebilecek kadar süredir programlamayla uğraşıyorum. Hala kaynak bakıyorum. Kaynaktan, bir şey bakmadan çok iyi olamazsın. Öyle bir şey yok. Vahiyle Allah sana programlama bilgisini vermeyeceğine göre oturup çalışmayı, araştırmayı öğrenme vaktin gelmiş diyelim.

Kaynaga bakmadan ogrenmek diye bir sey olmaz, bir konuyu en iyi bilen muhtemelen en cok kaynaga bakan insanlardan biridir. O insanin yazdigi kaynak da en bakilasi kaynaklardandir.

Iyi egitim almaya calisin. Bilmeseniz bile bir konuyu dogru kaynaktan efektif sekilde ogrenmeyi ogrenirsiniz.

Oturup saatlerce Muzaffer Kerimcik'ten "6 saatte C# Gurusu" derslerini Turkce izlemenin dogru bir metod olmadigini bastan bilmelisin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı