Reşit olmayan bazı insanların hava atmak amacıyla her yere her şeyi biliyormuş gibi takıldığını da belirtmek isterim.
Hmm.... Öyle diyorsun yani hocam şimdi. Bak mesela herhangi bir kızın profiline girsem. Ben 11 yıldır bilgisayar karşısındayım ve tabi o zamanlar ReactJS diye hadi diyelim bir teknoloji yoktu tamam mı?
Bunlar abartı bir şekilde şöyle bilgiler girmişler
Skills:
HTML5,
CSS3,
Bootstrap,
JQuery
JavaScript,
ReactJS,
NodeJS,
AngularJS,
VueJS
Bu bilgileri giren her hangi bir kız yani düşünün yani bu kadar bilgileri bilmesi beni şaşırtıyor ya da ben malım?
C ve C++ eklemedim bu arada
@384311 Benim kafamı karıştıran diğer soru ne biliyor musunuz? Peki adam o kadar bilgileri girmesine rağmen iş alırsa patronuna ne söylüyor merak ediyorum yani. İş başvurusunda bulunduğu şahısa ne cevap veriyor yani bakın onu gerçekten ama gerçekten merak ediyorum.
Bir tane kullanıcı hatta bu şekilde bilgiler girmiş
Web siteleri ve web uygulamaları oluşturma deneyimine sahip bir Web Geliştiricisiyim. JavaScript konusunda uzmanım ve ayrıca React, TypeScript, Node.js, Express.js, MySQL, MVC vb. ile çalışma deneyimim var. Benim rolüm, gereksinimleri karşılayan ve kullanıcı hikayelerini yerine getiren ön uç bileşenleri yazmak ve biçimlendirmek.
Github sayfasında baktım bu herhangi bir kızın biosu bu arada. Ayrıca react ile todo list falan da yapmış. Acaba kodlar copy paste mi?