Yazılımı anlayamıyorum

Mantığını kavramaya başladım artık zor gelmez herhalde

Yazılım herkese göre değildir. Size göre olmadığını, çok zor olduğunu düşünüyorsanız belki de bu sizin için değildir? Başka alanlara yönelmeyi deneyin.

Yazılım herkese göre değildir. Size göre olmadığını, çok zor olduğunu düşünüyorsanız belki de bu sizin için değildir? Başka alanlara yönelmeyi deneyin.
Diyorum ya mantığını kavramaya başladım. Hiç başlamadan zor olduğunu söylüyordum

Herkese göre değil ama artık kolaylaştı bayağı. Zaten işin çoğunu yada mühendislik tarafını frameworkler üstleniyor yada programala dili.

Herkese göre değil ama artık kolaylaştı bayağı. Zaten işin çoğunu yada mühendislik tarafını frameworkler üstleniyor yada programala dili.
Yine de algoritma kurma gibi beceriler beyniniz için yatkın değil ise yazılımcı olmak çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…