Kanki web üzerinden bir şeyler yapmak istiyorsan Java dilini öneririm.Web üzerinden bir şeyler istiyorum
Springboot diye framework var. Biraz işi kaptığın zaman anında süper şeyler ortaya çıkıyor.
Kanki web üzerinden bir şeyler yapmak istiyorsan Java dilini öneririm.Web üzerinden bir şeyler istiyorum
Onlar zor geliyorsa hocam bi tık zor ya işin ama yani bilemiyorum.Onlarda çok zor geliyor yeni başladığım için
Diyorum ya mantığını kavramaya başladım. Hiç başlamadan zor olduğunu söylüyordumYazılım herkese göre değildir. Size göre olmadığını, çok zor olduğunu düşünüyorsanız belki de bu sizin için değildir? Başka alanlara yönelmeyi deneyin.
Herkese göre değil ama artık kolaylaştı bayağı. Zaten işin çoğunu yada mühendislik tarafını frameworkler üstleniyor yada programala dili.Yazılım herkese göre değildir. Size göre olmadığını, çok zor olduğunu düşünüyorsanız belki de bu sizin için değildir? Başka alanlara yönelmeyi deneyin.
Yine de algoritma kurma gibi beceriler beyniniz için yatkın değil ise yazılımcı olmak çok zor.Herkese göre değil ama artık kolaylaştı bayağı. Zaten işin çoğunu yada mühendislik tarafını frameworkler üstleniyor yada programala dili.
Sana tavsiyem yabancı kaynaklardan öğrenmen. Yazılımın yanında kendini ingilizcede de geliştirmeni tavsiye ediyorum.Nasıl öğreneceğim algoritmayı????
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.