Merhaba .html CSS kodlama yapıyorum yeni başladım. YouTube'dan videolar izleyerek bir şeyler yaptım fakat videoyu kapatınca hiçbir şey yapamıyorum. Bunları ezberlemem mi gerekiyor veya nasıl daha aklımda kalır?
Pratik yap, internetteki örnek projeler var onları yap, pratik yap, kendi istediğin şeyleri yap, pratik yap, arkadaşın sana fikir versin onları yap, pratik yap...
Merhaba .html CSS kodlama yapıyorum yeni başladım. YouTube'dan videolar izleyerek bir şeyler yaptım fakat videoyu kapatınca hiçbir şey yapamıyorum. Bunları ezberlemem mi gerekiyor veya nasıl daha aklımda kalır?
Ihtiyacinin olmasi gerekiyor. Bir projede kullanman gerekiyor. Sadece ogreneyim cebimde dursun diyip kurs izleyerek bir seyler okuyarak cok uzun surer hatta hic sonu gelmez.
Statik bir web sitesi olusturun kisisel blog mesela. Kafanizdaki bir tasarimi hayata gecirmeye calisin tek tek internette aratarak deneyip bozarak. Kisa surede ogrenmekle kalmayip mantigini da kavrarsiniz zaten onemli olan da bu.