Çözüldü Yazılımsal temizlik sonrası CS:GO'da FPS düşüşü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Corde Lio

Kilopat
Arkadaşlar geçen gün bilgisayarımı temizledim (kasayı değil yazılım olarak vs. )CMD'ye girip sfc/scannow yazdım ve bittikten sonra yeniden başlattım bilgisayarımı açılırken Windows Hazırlanıyor Bilgisayarınızı Kapatmayında takılı kaldı ben de kasadaki tuştan kapat aç yaptım sonra CS:GO'ya girdiğimde FPS'im 350'den aşağı düşmezken 110'a kadar düşmeye başladı. Silip tekrar yükledim hala düzelmedi ne yapmam gerekiyor.
  • GPU= GTX 1060 6 GB O.C V1
  • CPU=i7 8700K

Çözüm
Aslında takılı kalmamıştır, çok bekletince takılı kaldığını düşünmüşsünüzdür. Windows bu işlemi uzun tutuyor ve dosyaları bütünlüyor, doğal olarak çok uzun sürüyor. Siz de oyun dosyalarınızı doğrulayın, olmazsa tekrar sfc komutu ile temizlene yapıp tekrar bekleyin. Dosyalar bozulmuş olabilir.
Aslında takılı kalmamıştır, çok bekletince takılı kaldığını düşünmüşsünüzdür. Windows bu işlemi uzun tutuyor ve dosyaları bütünlüyor, doğal olarak çok uzun sürüyor. Siz de oyun dosyalarınızı doğrulayın, olmazsa tekrar sfc komutu ile temizlene yapıp tekrar bekleyin. Dosyalar bozulmuş olabilir.

Çözüm
Oyun dosyalarımı doğruladım ve düzeldi. Teşekkür ederim. CS:GO'dan başka bir oyunda sıkıntım yok iyi ki. Peki bu oyunlar dışında GPU'ya veya CPU'ya zarar vermiş midir?

Bunu bir sorun çıkana kadar bilemeyiz, boş bir vaktinizde tekrar tarama yaparsanız hem daha sağlıklı olur hem kafanızda soru işareti olmaz
Tamamdır Cumartesi tekrar bir tarama yapıp sabırlı bir şekilde bekleyeceğim bu kaç dakika veya saat sürer bilginiz varmı ve Cumartesiye kadar GPU'mda Veya CPU'mda bir sorun çıkarmı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…