Yazımı zevkli klavye önerisi

• Konuyu başlatan TReuy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 0
  • Görüntüleme 350

TReuy

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Gün içerisinde genelde yazı yazmak için kendime yeni bir klavye arıyorum. Mekanik olmasına gerek yok oyun oynamak için kullanmayacağım çok fazla, tek isteğim yüksek profil bir klavye olması ve yazarken güzel hissettirmesi. Daha önce çok eski klavyeler kullandım A4Tech X7 G800v gibi klavyeler kullandım ve çok zevk aldım daha sonra 2 3 yıl mekanik mavi Switch'li ucuz bir klavye kullandım ama mavi Switch'in sesi çok fazla gelmeye başladı bir yerden sonra. Şimdi sesi mavi kadar yüksek olmayan ve yüksek profilli bir klavye arayışı içerisindeyim. Bütçe olarak çok bir şey belirlemedim kafamda ama 500 600 TL'yi geçmezse iyi olur. Bu fiyat seviyesinde bana önerebileceğiniz klavye var mıdır? Dayanıklı olması da büyük kriterlerim arasında.

Ayrıca küçük enter, İngilizce tuş dizilimi vs şeyler benim için problem olmaz klavyenin şekli de çok önemli değil sadece yazımı zevkli olsun ve dayanıklı olsun yeterli.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı