L Lyrinx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6.751 Makaleler 4 Çözümler 25 26 Temmuz 2020 #21 2015'deki konu nasıl günümüze kadar geldi arada 5 yıl var ve en son yorum 3 dakika önce
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 26 Temmuz 2020 #22 Lyrinx dedi: 2015'deki konu nasıl günümüze kadar geldi arada 5 yıl var ve en son yorum 3 dakika önce . Genişletmek için tıkla... Konu 4 defa hortlamış, seçilmiş konu
Lyrinx dedi: 2015'deki konu nasıl günümüze kadar geldi arada 5 yıl var ve en son yorum 3 dakika önce . Genişletmek için tıkla... Konu 4 defa hortlamış, seçilmiş konu
SerdarAksu CanYamanOyunda Decipat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 746 Çözümler 2 26 Temmuz 2020 #23 Lyrinx dedi: 2015'deki konu nasıl günümüze kadar geldi arada 5 yıl var ve en son yorum 3 dakika önce . Genişletmek için tıkla... Bir hortlatayım dedim ya son durumu öğrenmek istedim . Ayrıca @Bazinga Physicist hocam hala malum konuda açtığınkonuda bahsetmedin. Bahset artık bence .
Lyrinx dedi: 2015'deki konu nasıl günümüze kadar geldi arada 5 yıl var ve en son yorum 3 dakika önce . Genişletmek için tıkla... Bir hortlatayım dedim ya son durumu öğrenmek istedim . Ayrıca @Bazinga Physicist hocam hala malum konuda açtığınkonuda bahsetmedin. Bahset artık bence .
Arwend Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 447 Çözümler 2 Yer Los Angeles, USA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Seslendirme Sanatçısı 24 Haziran 2024 #24 Konuyu hortlatalım bende bu yaz bilgisayarcıda çalışacağım tavsiyeleriniz neler?
TwistyJead Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 912 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #25 Arwend dedi: Konuyu hortlatalım bende bu yaz bilgisayarcıda çalışacağım tavsiyeleriniz neler? Genişletmek için tıkla... Tecrübe edinmiş olursun.
Arwend dedi: Konuyu hortlatalım bende bu yaz bilgisayarcıda çalışacağım tavsiyeleriniz neler? Genişletmek için tıkla... Tecrübe edinmiş olursun.
UnForgivablen Hectopat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-end Dev 3 Eylül 2024 #26 Horlatalım. Var mı faydasını gören?
Arwend Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 447 Çözümler 2 Yer Los Angeles, USA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Seslendirme Sanatçısı 3 Eylül 2024 #27 UnForgivablen dedi: Horlatalım. Var mı faydasını gören? Genişletmek için tıkla... %50 diyelim hocam.
T TechnoMisafir12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 1.350 3 Eylül 2024 #28 Arwend dedi: Konuyu hortlatalım bende bu yaz bilgisayarcıda çalışacağım tavsiyeleriniz neler? Genişletmek için tıkla... Şu anda aktif olarak çalışıyorum. İleride mesleğim bilgisayarcılık olsun diyorsan pek mantıklı değil (Haydaa sorudan aylar geçmiş fark etmedim )
Arwend dedi: Konuyu hortlatalım bende bu yaz bilgisayarcıda çalışacağım tavsiyeleriniz neler? Genişletmek için tıkla... Şu anda aktif olarak çalışıyorum. İleride mesleğim bilgisayarcılık olsun diyorsan pek mantıklı değil (Haydaa sorudan aylar geçmiş fark etmedim )
Arwend Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 447 Çözümler 2 Yer Los Angeles, USA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Seslendirme Sanatçısı 3 Eylül 2024 #29 TechnoMisafir12 dedi: Şu anda aktif olarak çalışıyorum. İleride mesleğim bilgisayarcılık olsun diyorsan pek mantıklı değil (haydaa sorudan aylar geçmiş fark etmedim ) Genişletmek için tıkla... Zaten bana bir artısı olmadı paradan başka, boş işmiş harbiden.
TechnoMisafir12 dedi: Şu anda aktif olarak çalışıyorum. İleride mesleğim bilgisayarcılık olsun diyorsan pek mantıklı değil (haydaa sorudan aylar geçmiş fark etmedim ) Genişletmek için tıkla... Zaten bana bir artısı olmadı paradan başka, boş işmiş harbiden.