Yazin bilgisayarcida çalışmak

Aslında bende bir bilgisayarcıda çalışmak istiyorum bilgisayar bilgim çok iyi fakat bulamıyorum çıraklığını yapacağım bir yer. Format atma ve donanım konularında bilgim var gerisinde pek bir şey bilmiyorum.

Bende inşalalh bu yaz çalışmayı düşünüyorum, nasıl olur acaba? Donanım hakkında çok çok bir bilgim yok ama temel şeyleri biliyorum.
İlk defa bir konunun hortlamasını sevdim. Ben de en son 1 yıl önce 1 haftalığına sözde çırak olarak gitmiştim ve tek adam akıllı öğrendiğim şey laptopun içini açmak. Gittiği dönemde pek iş yoktu fakat şimdi nasıldır bilemem.

İlk defa bir konunun hortlamasını sevdim. Ben de en son 1 yıl önce 1 haftalığına sözde çırak olarak gitmiştim ve tek adam akıllı öğrendiğim şey laptopun içini açmak. Gittiği dönemde pek iş yoktu fakat şimdi nasıldır bilemem.
Aslında pek bir şey öğreneceğimi sanmam ama paraya ihtiyacım var.
Aslında pek bir şey öğreneceğimi sanmam ama paraya ihtiyacım var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı