Yazın çalışarak 3 ayda 25000 TL kazanılabilir mi?

hakikitrgenci

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, bir bilgisayar toplayacağım fiyat 20 bin TL. Sizce bu parayı üç ayda kazanarak alabilir miyim? Öncelikle inşaat, bir bilgisayar dükkanı (aklınıza İtopya vs. gelmesin), bir de berber dükkanı. Evet, berber dükkanı. Bu üçünden birini yapacağım. İlk kez yazımı çalışarak geçireceğim. Sizce bu parayı toplayabilir miyim? Yaşım 15.

Son düzenleyen: Moderatör:
Reşit olmadığın için hakkın olan parayı genelde alamazsın. lakin tecrübe ve yeteneklerin doğrultusunda farklı sektörlerde güzel kazanabilirsin, yazılım vs.

Ben geçen yaz kebapçıda çalışıyordum 350 TL veriyorlardı garsonluk yapıyordum tek sıkıntı sabah 12 akşam 12 çalışıyordum anam ağlıyordu 1 ay çalıştım çıktım en son.

Kon
Restorantta yemek götürüp getiren ve bulaşıkları falan toplayan kişiler komi oluyor. Eğer turistik bir yerde çalışırsan 20000'i 2 ay gibi bir sürede kazanabilirsin.
Konya'da yaşıyorum mesela turistik bir yer dediğin Mevlana'nın yakınındaki restorantlar mı

Restorantta yemek götürüp getiren ve bulaşıkları falan toplayan kişiler komi oluyor. Eğer turistik bir yerde çalışırsan 20000'i 2 ay gibi bir sürede kazanabilirsin.
Ayrıca dil bilmemde gerekli degilmi

Kon

Konya'da yaşıyorum mesela turistik bir yer dediğin Mevlana'nın yakınındaki restorantlar mı

Ayrıca dil bilmemde gerekli degilmi
Valla Konya hakkında hiçbir şey bilmediğim için bir şey söylemem ama Katarlar falan geliyorsa iş yapar.
Dil bilmek zorunda değilsin. Benim arkadaşım yazları çalışıyordu, ingilizcesi aşırı kötüydü ama temel kelimeleri öğrenip az çok da menü üzerinden falan anlaşıyorlardı.

En son aralık ayında falan gitmişti sanırım. 500'den fazla kazanmıştı ama bahşiş alabileceğin bir yer olması lazım, yoksa bu paraları kazanamazsın ve dediğim gibi çok yıpratıcı bir iş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı