Yazın çalışcak yer önerisi

hamza5234

Centipat
Daha fazla  
Ne önerirsiniz? İstanbul'da yaşıyorum. 1 ay sonra memleketime fındık toplamaya gideceğim ama İstanbul'da iş bulursam kalırım.

Kafelerde vs. çalışabilirsin. Tabiki en iyisi tanıdık yada akrabalarının bir dükkanı vs. varsa orada çalışmak.

Daha önce hiç yapmadım yapmam gerekmedi ama garsonluk bana güzel geliyor. Deneyimim olmadığından kesin bir şey diyemiyorum.

Ne önerirsiniz? İstanbul'da yaşıyorum. 1 ay sonra memleketime fındık toplamaya gideceğim ama İstanbul'da iş bulursam kalırım.
Tavsiyem her zaman kurumsal yerlerdir. Popeyes gibi sbarro gibi yerlere bak hem sonra Part time çalışma şansın da olur. Günde 8 saat çalışırsın güzel olur.

O yaşa hiçbir yere giremezsin, en iyisi fındığa git

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer tanıdık varsa hemen şimdiden yerini yaptır. Çünkü yazın 16-18 yaş arasının büyük bir kitlesi(ben dahil) iş aradığı için çoğu yer işçi almıyor.

O yaşa hiçbir yere giremezsin, en iyisi fındığa git
Hocam gidebilir bu kadar net konuşmayın. 17 yaşındayım kafede part-time sigortalı olarak çalışıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…