Tavsiyem her zaman kurumsal yerlerdir. Popeyes gibi sbarro gibi yerlere bak hem sonra Part time çalışma şansın da olur. Günde 8 saat çalışırsın güzel olur.Ne önerirsiniz? İstanbul'da yaşıyorum. 1 ay sonra memleketime fındık toplamaya gideceğim ama İstanbul'da iş bulursam kalırım.
Tavsiyem her zaman kurumsal yerlerdir. Popeyes gibi sbarro gibi yerlere bak hem sonra part time çalışma şansın da olur. Günde 8 saat çalışırsın güzel olur.
Köfteci Yusuf alıyor diye bir söylem var ama popeyes sbarroydu falan almaz17 yaş alıyorlar mı hocam.
Eğer tanıdık varsa hemen şimdiden yerini yaptır. Çünkü yazın 16-18 yaş arasının büyük bir kitlesi(ben dahil) iş aradığı için çoğu yer işçi almıyor.Ne önerirsiniz? İstanbul'da yaşıyorum. 1 ay sonra memleketime fındık toplamaya gideceğim ama İstanbul'da iş bulursam kalırım.
Hocam gidebilir bu kadar net konuşmayın. 17 yaşındayım kafede part-time sigortalı olarak çalışıyordum.O yaşa hiçbir yere giremezsin, en iyisi fındığa git![]()
O yaşa hiçbir yere giremezsin, en iyisi fındığa git![]()
Köfteci Yusuf alıyor diye bir söylem var ama popeyes sbarroydu falan almaz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.