Yazın çalışıp bilgisayar almak için iş önerisi

mehmzettttt

Femtopat
Merhaba. 15 yaşındayım yazın çalışarak 26K-27K civarında hazır sistem almak istiyorum. Kendi bilgisayarım 8K eder ve geriye 19K-20K lazım aileme para verdirmek istemiyorum nerelerde çalışabilirim? Sanayiye gidecektim ama iş bilmediğim için o kadar para vermezler diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. 15 yaşındayım yazın çalışarak 26K-27K civarında hazır sistem almak istiyorum. Kendi bilgisayarım 8K eder ve geriye 19K-20K lazım aileme para verdirmek istemiyorum nerelerde çalışabilirim? Sanayiye gidecektim ama iş bilmediğim için o kadar para vermezler diye düşünüyorum.

Mahalle kafelerinde komi, garson vs. olabilirsin. İşlek yerler 15 yaşında birisini çalıştırmaz diye düşünüyorum.

Ege de yaşıyorsan üzüm işine veya domates işine gidebilirsin, günlük yömiye yerden yere değişiyor ama tahminimce 800 olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı