Yazın çalışmak mı köye gitmek mi?

YTÜ, ODTÜ veya İTÜ Mezunu mühendisler çok kazanıyor yalnız. Okuması genelde zulümdür, orası ayrı mevzu. Fizik sevmiyorsan 2 kat zulümdür.

Hayvancılık gerçekten kötü durumda şu an ama hâlâ para kazandırır. Yine de o kadar çalışmışsın, bence üniversiteyi de değerlendir. Gemi kaptanı olabilirsin, paran varsa Pilotaj okuyabilirsin. Hiçbir mühendis veya doktor pilot maaşını kolay kolay alamaz mesela.

Son düzenleme:

Hayvancilik ileride degerlenecek gibi geliyor bana cunku herkes bu isi birakiyor. Az yapilan is deger kazanir diye dusunuyorum. Ayrica her kurban bayrami anac hayvanlar kesiliyor.

Hayvancilik ileride degerlenecek gibi geliyor bana cunku herkes bu isi birakiyor. Az yapilan is deger kazanir diye dusunuyorum. Ayrica her kurban bayrami anac hayvanlar kesiliyor.
Havacılık güzel meslektir, benimde hayalimdir lakin maddi imkansızlıklar sebebiyle olamıyorum. En azından sen bence deneyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…