Yazın çalışmalı mıyım?

Rtx 4090 FE

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
monster abra a5 17.4.4
3060 105W
i7 11800H
32 gb çift kanal ram
1 tb samsung m.2 nvme ssd
1b kioxia excaria pro
Merhaba, konuyu nereye açacağımı tam kestiremedim, o yüzden buraya açmak istedim. Ben yazın çalışıp laptopu yükseltmek istiyorum, ama tam bir karar veremedim. Fikrinizi almak istiyorum. Şu anki laptopum abra 17.4.4'ü 25 bin TL'ye satıp yazın 3 ay çalışıp tulpar 1.1.2'ü almak istiyorum, ama bana ne kadar maaş verirler hiç bilmiyorum. Reşit değilim, yazlıktaki dondurmacıda çalışabilirim. Şu anda aklıma gelen başka bir yer yok. Sizce bana ne kadar maaş verirler ve hedefime ulaşabilir miyim?

Son düzenleme:
Asgari verecek yere git aile izniyle çalış. 3 ayda 51K temiz harcamazsan, laptopu satar alırsın. Yani tabii ki hedefine ulaşırsın fakat çalışmana bağlı. Asgari vermez diyebilirsin fakat vermeyen yerde de çalışma. MC Donald's veya Burger King'de çalışabilirsin aile izniyle. Ya da garson.

Asgari verecek yere git aile izniyle çalış. 3 ayda 51k temiz harcamazsan, laptopu satar alırsın. Yani tabii ki hedefine ulaşırsın fakat çalışmana bağlı. Asgari vermez diyebilirsin fakat vermeyen yerde de çalışma. MC donald's veya Burger King'de çalışabilirsin aile izniyle. Ya da garson.

Yazlık ta burger ya da Fast food yerleri yok market var ama beni kasaya almazlar sanırım.

Çalış, çabala. Kimseye sormadan çalış. Çocuk işçi sayılırsın, asgari ücretin 3-4K altını alırsın ama yine de çalış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı