Selamlar, 3 ay sonra üniversiteye gideceğim yazı da boş geçirmek istemiyorum o yüzden DeFacto'da çalışmak sizce mantıklı mı? Zor olur mu? Başka forumlarda mobbinge maruz kaldıklarını söyleyen arkadaşlar olmuş. Teşekkürler.
Mobbing vs işleri şubeden şubeye değişir.Selamlar, 3 ay sonra üniversiteye gideceğim yazı da boş geçirmek istemiyorum o yüzden DeFacto'da çalışmak sizce mantıklı mı? Zor olur mu? Başka forumlarda mobbinge maruz kaldıklarını söyleyen arkadaşlar olmuş. Teşekkürler.
Mobbing vs işleri şubeden şubeye değişir.
Hocam şartları tam bilmiyorum o yüzden yorum yapamayacağım. Sadece herhangi bir yerde mobbing var demek bir ablam ifade etmiyor. Biri defactoda mobing var dese bir şey ifade etmez çünkü binlerce defacto var hepsi farklı. Birinde vardır diğerinde müdürler çiçek gibidir bilemezsin. Onu demek istedim.Çalışılır mı yani.
Hocam şartları tam bilmiyorum o yüzden yorum yapamayacağım. Sadece herhangi bir yerde mobbing var demek bir ablam ifade etmiyor. Biri DeFacto'da mobing var dese bir şey ifade etmez çünkü binlerce DeFacto var hepsi farklı. Birinde vardır diğerinde müdürler çiçek gibidir bilemezsin. Onu demek istedim.
Çalışılır, tek problemi mağaza kapandıktan sonra 1+ saat daha kalıyorsun içerde ortalığı topluyorsun ediyorsun.
Mesai sayılmıyor tabii o vakitler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.