Yazın nerede çalışılır?

ŞİZ0FREN

Femtopat
İyi günler. Çalışacak bir yer arıyorum, 18'den büyüyüm. Günlük 8 saat çalışacağım, minimum haftanın 2 günü iznim olacağı, net maaşın asgari ücretten biraz daha fazla olduğu (örnek 25k net) bir iş arıyorum. Opsiyonel olarak yol, yemek parası verirse güzel olur. Bu kriterlere uygun bildiğiniz bir iş var mı? Özellikle alışveriş merkezlerinde bu iş imkanını sağlayan bir yer varsa çok daha iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler. Çalışacak bir yer arıyorum, 18'den büyüyüm. Günlük 8 saat çalışacağım, minimum haftanın 2 günü iznim olacağı, net maaşın asgari ücretten biraz daha fazla olduğu (örnek 25k net) bir iş arıyorum. Opsiyonel olarak yol, yemek parası verirse güzel olur. Bu kriterlere uygun bildiğiniz bir iş var mı? Özellikle alışveriş merkezlerinde bu iş imkanını sağlayan bir yer varsa çok daha iyi olur.

Günde 8 saat bir de cumartesi çalışma yok. Üstelik asgari ücret üstü bir de üzerine yemek parası :D tanıdık bir yer falan değilse böyle işler bulman çok zor.

Günlük 8 saat haftanın 5 günü iş bulmanız samanlıkta iğne aramaktan farksız hayal dünyasında yaşamak gibi. Haftada 5 gün çalışacaksanız günde 9.5 saat çalışırsınız. Ya da 6 gün 8 saat. Ben geçen sene Arçelik'te haftada 6 gün çalışıyordum aylık 30k alıyordum yakın olduğunuz fabrika varsa bakabilirsiniz. Arkadaşlaarın dediği gibi otelde çalışırsanız bahşişlerle iyi oluyor.

Beach tarzı yer veya otel gibi yerlerde çalışmaya gayret edin bahşişi çok oluyor.
şuan istanbul da yaşıyorum, çok uzak olmayan bir dönemde akdeniz bölgesine taşınma ihtimalim var. ayrıca gelecek kariyerim içinde yararlı olacağından otelde çalışmayı zaten düşünüyorum. ben şuan o yakın geleceğe kadar çalışabileceğim bir iş arıyorum.

Şu an İstanbul da yaşıyorum, çok uzak olmayan bir dönemde Akdeniz bölgesine taşınma ihtimalim var. Ayrıca gelecek kariyerim içinde yararlı olacağından otelde çalışmayı zaten düşünüyorum. Ben şu an o yakın geleceğe kadar çalışabileceğim bir iş arıyorum.

İstediğin kriterlerde iş zor.

Günlük 8 saat haftanın 5 günü iş bulmanız samanlıkta iğne aramaktan farksız hayal dünyasında yaşamak gibi. Haftada 5 gün çalışacaksanız günde 9.5 saat çalışırsınız. Ya da 6 gün 8 saat. Ben geçen sene Arçelik'te haftada 6 gün çalışıyordum aylık 30k alıyordum yakın olduğunuz fabrika varsa bakabilirsiniz. Arkadaşlaarın dediği gibi otelde çalışırsanız bahşişlerle iyi oluyor.
Günde 8 saat bir de cumartesi çalışma yok. Üstelik asgari ücret üstü bir de üzerine yemek parası :D tanıdık bir yer falan değilse böyle işler bulman çok zor.
6 günde olur ama hafta sonu tam zamanlı olsun istemem. en geç cumartesi öğlen 3 te çıkarım.

Hocam maalesef sizin veya bizim keyfimize göre çalışmıyor iş yerleri Burger King, Mc Donalds veya Popeyes'a girebilirsiniz patronla iyi anlaşırsanız sizi cumartesi sabah vardiyasına yazar 4 gibi çıkarsınız verdikleri maaş asgari ücrettir yol vermezler yemek puanınız kadar dükkanda kendiniz hazırlayıp yiyorsunuz.

Otel tarzı yerler ya da zor ama bir ihtimal tekstil olabilir bir tekstil dükkanımız var orada saate(çalıştığı saate göre ) göre para veriyoruz işcilere böyle bulman zor ama belki yapan varsa çevrende çalışabilirsin ama yorucu bir iş

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı