Yazın nerede çalışılır?

İstediğin kriterlerde iş zor.
bir insanın, insan kalabileceği bir iş istiyorum. çalışayım ama kendime de zaman ayırabileyim. haftanın 6 günü fazla mesai ile ay sonunda düşük bir maaşla, kendimi bir makineyle aynı yere koymamayım. kazandığım paranın bana yetebilecek bir değeri olsun, çalıştığım yerin beni düşünen şartları ve imkanları olsun, en azından haftanın 2 günü bir kendime ayıracak bir boş zamanım olsun. eğer bunların tam tersi bir şekilde çalışacaksam, ne kendime duyduğum değer ve saygım kalır nede makinadan bir farkım.

Otel tarzı yerler ya da zor ama bir ihtimal tekstil olabilir bir tekstil dükkanımız var orada saate(çalıştığı saate göre ) göre para veriyoruz işcilere böyle bulman zor ama belki yapan varsa çevrende çalışabilirsin ama yorucu bir iş
otelde çalışacağım bu yaz. şuan aradığım iş, otelde çalışmaya geçene kadar idare edeceğim bir iş olacak.

bir insanın, insan kalabileceği bir iş istiyorum. çalışayım ama kendime de zaman ayırabileyim. haftanın 6 günü fazla mesai ile ay sonunda düşük bir maaşla, kendimi bir makineyle aynı yere koymamayım. kazandığım paranın bana yetebilecek bir değeri olsun, çalıştığım yerin beni düşünen şartları ve imkanları olsun, en azından haftanın 2 günü bir kendime ayıracak bir boş zamanım olsun. eğer bunların tam tersi bir şekilde çalışacaksam, ne kendime duyduğum değer ve saygım kalır nede makinadan bir farkım.
Hocam Türkiye'de yaşıyorsunuz sanırım hatırlatmam gerekiyor. 14 yaşından beri çalışıyorum bahsettiğiniz işi hiç görmedim. Ülke şartları ve patronlar böyle ya seve seve yada biliyorsunuz gerisini elimizden bir şey gelmiyor okulunuzu okuyup memur olmaya çalışın derim.

İyi günler. Çalışacak bir yer arıyorum, 18'den büyüyüm. Günlük 8 saat çalışacağım, minimum haftanın 2 günü iznim olacağı, net maaşın asgari ücretten biraz daha fazla olduğu (örnek 25k net) bir iş arıyorum. Opsiyonel olarak yol, yemek parası verirse güzel olur. Bu kriterlere uygun bildiğiniz bir iş var mı? Özellikle alışveriş merkezlerinde bu iş imkanını sağlayan bir yer varsa çok daha iyi olur.
Düşünme bile hemen bir otele gir konaklaman da orda oluyor güzel sosyalleşir iyi birikim yaparsın.

Hocam Türkiye'de yaşıyorsunuz sanırım hatırlatmam gerekiyor. 14 yaşından beri çalışıyorum bahsettiğiniz işi hiç görmedim. Ülke şartları ve patronlar böyle ya seve seve yada biliyorsunuz gerisini elimizden bir şey gelmiyor okulunuzu okuyup memur olmaya çalışın derim.
giyim, kıyafet veya kişisel bakım ürünü satan mağazalarda çalışma imkanları hakkında bir bilginiz var mı? ailem ilk başta teknoloji mağazalarını önerdi ama internetten yorumlara bakına kötü olduğunu gördüm. kıyafet ve kişisel bakım gibi alanlara ilgim var severim ve sanırım bu mağazalarda çalışmaya bir nebze olsun katlanabilirim.

Düşünme bile hemen bir otele gir konaklaman da orda oluyor güzel sosyalleşir iyi birikim yaparsın.
akdeniz bölgesine taşınırsam direkt bir otelde çalışacağım zaten. bir arkadaşım oraya geleceğimden dolayı, bir otelde çalışan tanıdıklarının bana aracı olabileceğini söyledi. bende şuan gidene kadar çalışabileceğim bir iş arıyorum.

Asgari ücret ve haftada 6 gün 8 saat çalışacaksınız hocam. Yemek parası verirler muhtemelen ama yol parası beklemeyin genel olarak vermiyorlar.
yol parası sıkıntı olmaz, çok uzak değil alışveriş merkezi. eğer şartları böyle ise ve beni kağıt üstünde 8 saat diyerek başlatıp sonrada uygulamada fazla mesai yaptırmayacaksa o zaman girerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı