Yazın Oruçken Ders Çalışmak

11. Sınıfım hocam, hayırlısı olsun sizin için zaten ygs az konu kaldı Teşekkürler yine de.

Aynen öyle hocam da, işte bahane üretiyorum, kafam ikiye bölünmüş durumda kendimi bir turlu adayamadım, bu gün deneyeceğim.

Ve artık ramazan yaza denk gelmiyor vay be koskoca 10 sene nasılda geçmiş.

Evvet. Madem konu hortladı soralım bakalım. Aradan 10 yıla yakın zaman geçmiş. Şu an da neler yapıyorsunuz?

Harbi neler yaptınız dostlar şu ana kadar hala buradaysanız tabii.

Yazılım mühendisi olmak istiyordum. Sanırım Celal Bayar falan tutuyordu. Zaten 9-10 da çok ders çalışmadım bu sebeple. Araştırmıştım ve üniversitenin çok da önemli olmadığını biliyordum. Tercih döneminden önce kuzenim aradı ve bana başka bölüme de bak istersen diye tavsiye verdi. Ben de aratıp maaşını görünce yazdım 4 adet. Sevdiğim bir alanla da ilgiliydi sonuçta. 24 tane tercihte 4 tane vardı, gerisi yazılım veya bilgisayar mühendisliğiydi. 65. olarak girdim, bölüm 2.si mezun oldum 3.27 ortalamayla. 0.05 gibi bir farkla da birinciliği kaçırdım Şimdi gemilerde mühendis olarak çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…